ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πώς πέρασαν τις τελευταίες ώρες πριν την «μάχη» Κασσελάκης και Αχτσιόγλου

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πώς πέρασαν τις τελευταίες ώρες πριν την «μάχη» Κασσελάκης και Αχτσιόγλου

Λίγες ώρες απέμειναν πριν οι εκλογικές κάλπες για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, ανοίξουν ξανά

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, όπου Στέφανος Κασσελάκης και Έφη Αχτσιόγλου, θα αναμετρηθούν για το χρίσμα.

Η κυρία Αχτσιόγλου πέρασε το πρωινό του Σαββάτου μαζί με την οικογένειά της, καθώς αποφάσισε να πάει στην παιδική χαρά με τον γιο της, σε μια προσπάθεια να χαλαρώσει από την ένταση των τελευταίων ημερών.

«Σήμερα έχει ξεκούραση και χαλάρωση, τις υποχρεώσεις της μάνας. Είμαι αισιόδοξη, μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι. Υπήρξε μια ένταση αλλά από Δευτέρα μπορούμε να προχωρήσουμε μαζί. Έχω δείξει μια διάθεση ενότητας. Οι ψηφοφόροι δεν είναι σε διάθεση πόλωσης. Νομίζω πως θα καταφέρουμε να βρούμε τον βηματισμό μας», ανέφερε σε δήλωσή της η κυρία Αχτσιόγλου.

Ο έτερος... μονομάχος, Στέφανος Κασσελάκης, επέλεξε το κέντρο της Αθήνας, όπου μένει, για να περάσει τις τελευταίες στιγμές πριν τις εκλογές, βγαίνοντας βόλτα με τον σκύλο του. Ο κύριος Κασσελάκης δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση καλημερίζοντας τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.