ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ ώρα μηδέν: Αχτσιόγλου ή Κασσελάκης και ο «εμφύλιος» καλά κρατεί στην Κουμουνδούρου

ΣΥΡΙΖΑ ώρα μηδέν: Αχτσιόγλου ή Κασσελάκης και ο «εμφύλιος» καλά κρατεί στην Κουμουνδούρου
Intime News

Σε λίγες ώρες ανοίγουν οι κάλπες με τα επιτελεία Κασσελάκη και Αχτσιόγλου να μετρούν τους συσχετισμούς 

Λίγες ώρες πριν από το άνοιγμα της κάλπης για τις επαναληπτικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί «εμφύλιος» ανάμεσα στα στρατόπεδα της Έφης Αχτσιόγλου και Στέφανου Κασσελάκη.

Μπορεί οι τόνοι να μην ανέβηκαν τόσο σήμερα, Σάββατο, όμως οι καλά γνωρίζοντες ξέρουν από τη Δευτέρα θα υπάρχουν εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Το αποτέλεσμα αναμένεται να γίνει γνωστό περίπου 1-2 ώρες μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας. Υπενθυμίζεται ότι οι κάλπες ανοίγουν στις 8 το πρωί και θα κλείσουν στις 20:00 εκτός εάν λόγω μεγάλης προσέλευσης δοθεί παράταση, όπως και στον πρώτο γύρο.

Αισιόδοξοι δηλώνουν και στα δύο επιτελεία για το αποτέλεσμα

Στα επιτελεία των δύο «στρατοπέδων» μετρούν και ξαναμετρούν ψήφο-ψήφο τους συσχετισμούς. Από την πλευρά Κασσελάκη εκφράζουν αισιοδοξία ότι εκείνος θα κόψει και πάλι πρώτος το νήμα, όπως και την προηγούμενη Κυριακή. Μεγάλα διεθνή ΜΜΕ όπως η FAZ και ο Guardian ασχολούνται με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και δη με τον ως τώρα άγνωστο Στέφανο Κασσελάκη με τους Τούρκους, πάντως, να επισημαίνουν ότι «θα κάνει πολλά λάθη».

Για ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου, κάνουν λόγο από το επιτελείο της Έφης Αχτσιόγλου, ποντάροντας τόσο στα λάθη του συνυποψηφίου της όσο και στην προσέλευση παλαιών μελών που δεν προσήλθαν στον πρώτο γύρο. Ουδείς φυσικά γνωρίζει πόσοι από τους 40.000 θα ψηφίσουν αλλά και πόσοι εξ αυτών θα επιλέξουν Αχτσιόγλου.

Πού ψηφίζουν Αχτσιόγλου και Κασσελάκης

Αύριο Κυριακή, η Έφη Αχτσιόγλου, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο Αιγάλεω, στο εκλογικό τμήμα του Δημαρχείου Αιγάλεω, Ιερά Οδός 364, στις 11:00, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στη Νέα Σμύρνη, στο εκλογικό κέντρο του Πολιτιστικού Κέντρου ΓΑΛΑΞΙΑΣ, Πλ. Νέας Σμύρνης, στις 12.00.

Οι δύο μονομάχοι, Έφη Αχτσιόγλου και Στέφανος Κασσελάκης μετά από μια άκρως φορτισμένη προεκλογική εβδομάδα με σφοδρές ανταλλαγές πυρών, επέλεξαν να κινηθούν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς το Σάββατο, πριν ανοίξουν οι κάλπες.