ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Παππάς για εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: «Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου δύσκολα ανατρέπεται»

Νίκος Παππάς για εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: «Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου δύσκολα ανατρέπεται»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο τι θα σημάνει μία νίκη του Στέφανου Κασσελάκη για την επόμενη ημέρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

«Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου πολύ δύσκολα ανατρέπεται» δήλωσε ο Νίκος Παππάς για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε για το τι μπορεί να σημαίνει η νίκη Κασσελάκη για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας: «Σημαίνει μία σαφή εντολή για ανασυγκρότηση και μετασχηματισμούς σε μία δημοκρατική παράταξη, που επεκτείνεται από την αριστερά μέχρι το προοδευτικό κέντρο, που είναι συμμετοχική και ρωτάει τα μέλη της για τις αποφάσεις της».

«Πιστεύω ότι ο Στέφανος μπορεί να μας φέρει σε νικηφόρα πορεία πολύ γρήγορα» συμπλήρωσε ο κ. Παππάς, ενώ υπογράμμισε πως το πάρα πολύ αρνητικό αποτέλεσμα των εκλογών του Ιουνίου έφερε την ανάγκη για τεράστια αλλαγή, εξηγώντας ότι οι υπόλοιποι υποψήφιοι είχαν θητείες υπουργικές. «Ήταν πολύ εμφατική η παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη», είπε.

Ο κ. Παππάς υπογράμμισε ακόμη ότι «οι αλλαγές πρέπει να έχουν στοιχεία επανιδρυτικά, να μετασχηματίσουν τον τρόπο που λειτουργούμε» ως κόμμα, σημειώνοντας πως «Δεν πρέπει να υποτιμάμε την επικοινωνία του Στέφανου με τον κόσμο και τον τρόπο που λειτουργεί στα social media», δίνοντας παράδειγμα το πρόγραμμα της νεανικής στέγης, το οποίο, όπως είπε, δεν δεν έχει καταφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ να επικοινωνήσει. «Εάν ο Στέφανος μπει μπροστά και φτιάξει ένα κίνημα νεολαίας θα είναι μία βαθιά πολιτική τομή».