ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Πολάκης: Φουλ επίθεση στον Σταθάκη για το «Πέπε Γκρίλο» που χαρακτήρισε τον Κασσελάκη

Παύλος Πολάκης: Φουλ επίθεση στον Σταθάκη για το «Πέπε Γκρίλο» που χαρακτήρισε τον Κασσελάκη
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

Νέα αιχμηρή ανάρτηση από τον Παύλο Πολάκη, κατά του Γιώργου Σταθάκη, μετά τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Πέρα από τις συνολικές διαφωνίες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την εκλογική μάχη ανάμεσα σε Στέφανο Κασσελάκη και Έφη Αχτσιόγλου, φαίνεται πως η κόντρα επεκτείνεται και σε τοπικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, στα Χανιά έχει «φουντώσει» η διαμάχη ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Γιώργο Σταθάκη.

Οι δύο πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σε αντίπαλα στρατόπεδα, με τον Παύλο Πολάκη να είναι στην πλευρά του νικητή και να… ξεσπαθώνει το πρωί της Δευτέρας (25/9) κατά του Γιώργου Σταθάκη, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει ως «Πέπε Γκρίλο» τον νυν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης έγραψε:

«Κύριε καθηγητά μου ,Γιώργο Σταθακη ,που έγραψες αυτήν την αχαρακτήριστη ανάρτηση εχθές ,(φωτο 1) θέλω απλά να σου πω πως :

α)ο κοσμος διάλεξε με ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ποσοστα (και στα Χανια )βλέποντας τη δεύτερη φωτογραφια αφενος αλλά και ξεροντας τι ακριβως έγινε το Φλεβάρη φετος…. αλλά μάλλον δεν το πήρες χαμπάρι !!

και

Β)Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όχι απλά δεν ψάχνει για Πέπε Γκριλο ,αλλά βασικά απέρριψε με πάταγο όλους τους αυτοδιορισμενους θεματοφύλακες και ιδιοκτήτες του ,της ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ και της ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΗΣ-ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΣΗΣ !!».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη