ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδημούλης: Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος ευρωβουλευτής - Αιχμές για Αποστολάκη περί αλαζονείας

Παπαδημούλης: Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος ευρωβουλευτής - Αιχμές για Αποστολάκη περί αλαζονείας

Το 44% συνιστά ένα ισχυρό πόλο εντός ΣΥΡΙΖΑ, θέλησε να καταστήσει σαφές ο ευρωβουλευτής του κόμματος, μία ημέρα μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα μεγάλο, λαϊκό κόμμα της σύγχρονης αριστεράς και όχι μονοπρόσωπη ΕΠΕ, τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στην ΕΡΤ, με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και τη Χριστίνα Βίδου.

«Αν θέλουμε να ανακάμψουμε δεν αρκεί η αλλαγή της βιτρίνας, προσώπου» διαμήνυσε.

Συνέστησε σε ορισμένους συμβούλους του νέου προέδρου στο κόμμα, αναφερόμενος στον ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, «που πρόφερε με ευκολία τη λέξη διάσπαση, να το ξανασκεφτεί». Δεν είναι αυτή η ώρα να εκπέπονται τέτοια μηνύματα αλαζονείας και ισχύος.

Παράλληλα, προειδοποίησε πως πρέπει να γίνει πράξη και ο δεύτερος είναι πρώτος. Όπως εξήγησε, το 44% συνιστά ένα ισχυρό πόλο εντός ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πρέπει να συνυπολογίζεται στη συλλογική προσπάθεια.

Χαρακτήρισε μειονέκτημα για τον ΣΥΡΙΖΑ να μην είναι ο πρόεδρος του μέλος του Κοινοβουλίου.

Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα διεξαγωγής του Συνεδρίου σύντομα.

Όσον αφορά στις ερχόμενες ευρωεκλογές, έβαλε τον στόχο να σημειώσει το κόμμα ισχυρή ανοδική τάση. Επίσης, ενημέρωσε πως δεν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής ξανά και ότι η απόφασή του είναι οριστική.