ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Τι θα γίνει με τη στρατιωτική θητεία που δεν έκανε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης: Τι θα γίνει με τη στρατιωτική θητεία που δεν έκανε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης, αν και έχει... άποψη περί κατάργηση της υποχρεωτικής θητείας στον ελληνικό στρατό, ο ίδιος, ως γνωστόν, δεν υπηρέτησε ποτέ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ζούσε στις ΗΠΑ από τα 14 του έτη και ως εκ τούτου δεν υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό, όπως υποχρεούνται όλοι οι Έλληνες αρρένες.

Ωστόσο, δεν έχει απαλλαγεί από την υποχρέωση. Όπως προβλέπει ο Νόμος, απαλλαγή θα υπήρχε αν είχε συμπληρώσει το 45ο έτος της ηλικίας, ωστόσο ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είναι 35 ετών.

Σε περίπτωση που ήταν μικρότερος, θα έπρεπε να διατελέσει μειωμένη θητεία και συγκεκριμένα 6 μήνες. Ωστόσο, τώρα έχει το δικαίωμα να υπηρετήσει για μόλις 20 ημέρες στον Ελληνικό Στρατό και να πληρώσει το αντίτιμο των 810 ευρώ για κάθε μήνα που θα αποφύγει...

Έχει ενδιαφέρον να δούμε τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ με τα χακί, έστω και για 20 ημέρες εφόσον ευνοείται από τις διατάξεις του νόμου,αλλά και να διαπιστώσουμε τις ολοκληρωμένες απόψεις του περί «κατάργησης» της θητείας, όπως ήταν μια από τις πρώτες του εξαγγελίες, αμέσως μόλις έγινε γνωστός στη χώρα μας...