ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιαννούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός

Γιαννούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός

Έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ βλέπει ο βουλευτής του κόμματος Χρήστος Γιαννούλης. 

Για τις έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ των στελεχών στο ΣΥΡΙΖΑ που οδηγεί σε εμφύλιο μίλησε ο βουλευτής του κόμματος Χρήστος Γιαννούλης στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ τονίζοντας ότι «υπάρχει μια ένταση ωστόσο ο εμφύλιος, είναι λέξη βαριά».

Πρόσθεσε δε, ότι «η εκλογή Κασσελάκη έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να αλλάξει η μενταλιτέ της εκλογικής αναμέτρησης είτε ο τρόπος με τον οποίο κατέβηκε ως υποψήφιος είτε η αδράνεια ή μη έγκαιρη αντίληψη της άλλης πλευράς για το τι συμβαίνει, οδήγησε σε ένα αποτέλεσμα».

Ο ίδιος εκτίμησε ότι το πιο «σοφό μήνυμα είναι ο καταμερισμός του αποτελέσματος που ίσως διαγράφει την αποφυγή της διάσπασης, της διχόνοιας, του εμφυλίου αναφέροντας ότι υπάρχουν μεμονωμένες περιπτώσεις αλλά η συνολική εικόνα είναι ότι το 45% δεν διασπάται».

«Η επόμενη μέρα θα κριθεί από τη στάση του νικητή και τη μεγαθυμία αυτών που δεν έχουν εκλεγεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τη στάση της Αχτσιόγλου σημείωσε ότι είναι δική της επιλογή ενώ απέφυγε να σχολιάσει την έντονη αντίδραση που έχουν απέναντι στον νέο πρόεδρο αρκετά στελέχη λέγοντας ότι η στάση αυτή «δεν βοηθάει να δοθεί ένας χρόνος ανοχής να κριθεί σε ποιες ράγες βάζει τον ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφορικά με την επίσκεψη του προέδρου σε σχολείο παιδιών ΑμεΑ και για τον τρόπο που επέλεξε να μπει, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά είπε ότι ο κ. Κασσελάκης «θα κριθεί από τον τρόπο που θα αντιπολιτευτεί τον Μητσοτάκη με όλο τον ΣΥΡΙΖΑ ανεξαιρέτως».

Σχετικά με το ρόλο του Παύλου Πολάκη στο κόμμα είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός».