ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κασσελάκης «χτυπά» ξανά για τον Μπέο: «Τον αποκηρύσσει ο κ. Μητσοτάκης;» – Βίντεο

Ο Κασσελάκης «χτυπά» ξανά για τον Μπέο: «Τον αποκηρύσσει ο κ. Μητσοτάκης;» – Βίντεο
EUROKINISSI.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε στο θέμα με τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, αναφερόμενος ξανά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο με το επεισόδιο που σημειώθηκε χθες το πρωί (30/09) στην Άλλη Μεριά στον Βόλο, όταν ο Δήμαρχος, Αχιλλέας Μπέος, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, εργαζόμενους και την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, επισκέφθηκε την περιοχή ώστε να διαπιστώσει την εξέλιξη των έργων αποκατάστασης των καταστροφών.

Κάτοικοι που αντιδρούν στα έργα αποκατάστασης, παρεμπόδισαν τις μπουλντόζες να εργασθούν. Κατά την επίσκεψη του Δημάρχου, υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση και όταν ένας εκ των πολιτών έβρισε τον Αχιλλέα Μπέο, εκείνος τον χτύπησε με το χέρι. Αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν το περιστατικό και να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μέσω σημερινής (01/10) δημοσίευσης στο TikTok, o Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, επανέφερε το θέμα που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα με τον Δήμαρχο Βόλου, τον οποίο χαρακτήρισε ξανά ως «τραμπούκο».

Συγκεκριμένα, στο βίντεο, ο κ. Κασσελάκης φαίνεται να απαντά σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και να αναφέρει με ειρωνικό ύφος ότι «με ακολουθείτε μέχρι και σπίτι. Να σας πω κάτι; Στο σπίτι στο οποίο πρέπει να πάτε, δεν είναι το δικό μου.

Πρέπει να πάτε στο σπίτι του κ. Μητσοτάκη και να τον ρωτήσετε αν αποκηρύσσει τον “καταλληλότερο όλων” Δήμαρχο, κ. Μπέο. Περιμένουμε εδώ και μιάμιση μέρα. Αποκηρύσσει τον τραμπούκο Δήμαρχο, Μπέο; Ναι ή όχι; Είναι ο “καταλληλότερος όλων για τη δουλειά” ο κ. Μπέος; Ναι ή όχι;».

Σχετικές ειδήσεις