ΕΛΛΑΔΑ

Αχιλλέας Μπέος για Κασσελάκη: «Έχω σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ - Να έρθει στον Βόλο να βοηθήσει»

Αχιλλέας Μπέος για Κασσελάκη: «Έχω σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ - Να έρθει στον Βόλο να βοηθήσει»

Κόντρα ανάμεσα σε Αχιλλέα Μπέο και Στέφανο Κασσελάκη - «Δεν μπορώ τέτοιες στιγμές να ασχολούμαι με τους διάφορους Κασσελάκηδες», είπε ο δήμαρχος Βόλου.

Την δική του απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος, έπειτα από την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της οποίας κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να «άρει τη στήριξή της» στην υποψηφιότητα του δημάρχου Βόλου για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Αφορμή στάθηκε το επεισόδιο ανάμεσα στον Αχιλλέα Μπέο και έναν πολίτη κατά του οποίου χειροδίκησε ο δήμαρχος Βόλου με το περιστατικό να καταγράφεται σε βίντεο, ενώ έπειτα ο κ. Μπέος του ζήτησε συγγνώμη.

Συγκεκριμένα ο Αχιλλέας Μπέος απαντά στον κ. Κασσελάκη με ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Θέλω να ενημερώσω τους κατά τα λοιπά συμπαθέστατους Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ (ράφτη), ότι από το 2014 που ασχολούμαι με το Δήμο Βόλου ουδέποτε έλαβα ή διεκδίκησα τη στήριξη ή το χρίσμα από κάποιο πολιτικό κόμμα. Από κανένα απολύτως. Και αυτό ισχύει και τώρα. Ο λαός του Βόλου με εκλέγει, αυτός μου δίνει το δικαίωμα να διοικώ, αυτός μπορεί, και μόνος αυτός, να μου το αφαιρέσει. Επειδή ο Βόλος μας περνά εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, μετά τις δύο καταστροφικές πλημμύρες, και προφανώς έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ δεν δίνω συνέχεια στις δηλώσεις Κασσελάκη. Δεν μπορώ τέτοιες στιγμές να ασχολούμαι με τους διάφορους Κασσελάκηδες. Όταν έρθει η κατάλληλη ώρα, εδώ είμαστε. Μέχρι τότε και αφού δείχνει τόση ευαισθησία για την πόλη μας τον έχω καλέσει δημόσια να πάρει τον Τάιλερ (ράφτη) και να έρθουν να βοηθήσουν. Τουλάχιστον να φανούν χρήσιμοι …»