ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Κωνσταντίνος Τσιαμπάς - «Η Αγία Παρασκευή που αξίζουμε»

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Κωνσταντίνος Τσιαμπάς - «Η Αγία Παρασκευή που αξίζουμε»

Στις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου, οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής καλούνται να πάρουν μια απόφαση ευθύνης και προοπτικής για το μέλλον του τόπου μας.

Για τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Για την υπέρβαση παθογενειών και προβλημάτων που έρχονται από το παρελθόν και συνεχίζουν να μας ταλαιπωρούν, λόγω της αδυναμίας και της υστέρησης των διοικήσεων που είχαν την ευθύνη του Δήμου μας τα προηγούμενα χρόνια, να δώσουν ουσιαστικές και βιώσιμες λύσεις.

Με αίσθημα ευθύνης, έθεσα στην κρίση των συμπολιτών μου την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής. Για να γυρίσουμε σελίδα, να αφήσουμε πίσω μας το χθες, να μην χάνουμε άλλο χρόνο από το αύριο που αξίζουμε και δικαιούμαστε να ζήσουμε. Στο κάλεσμά μου ανταποκρίθηκαν άξιοι συμπολίτες μας, και μαζί δημιουργήσαμε τον συνδυασμό μας, «Όραμα για την Αγία Παρασκευή».

Τις αξίες και τις αρχές μας μοιράστηκαν πολλοί συμπολίτες μας, οι οποίοι συμμετείχαν με ενθουσιασμό και θέρμη στις συζητήσεις που διοργανώσαμε σε κάθε γειτονιά της Αγίας Παρασκευής. Για να έχουν όλοι την ευκαιρία να ακουστούν, να περιγράψουν το όραμά τους για το μέλλον της πόλης μας, να κωδικοποιήσουν τα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν.

Οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής συμμετείχαν με τις ιδέες τους στη διαμόρφωση του προγράμματός μας. Ένα σχέδιο δράσης μεθοδικό και σύγχρονο, κοστολογημένο και ρεαλιστικό, στην εφαρμογή του οποίου θα προχωρήσουμε από την επομένη των εκλογών, από τη στιγμή που η πλειοψηφία της κοινωνίας της πόλης μας θα μας τιμήσει με την εμπιστοσύνη της για να έχουμε εμείς την ευθύνη της διοίκησης.

Σύνθεση, συνεννόηση, συνεργασία είναι οι βασικές μας αρχές. Το δείξαμε προεκλογικά, θα το αποδείξουμε κα μετά τις εκλογές στην πράξη. Από την κοινή μάχη για το κοινό μέλλον δεν περισσεύει κανείς. Μετά από τόσες χαμένες δημοτικές θητείες, είναι στο χέρι μας να γυρίσουμε σελίδα. Να αφήσουμε στο χθες την παρακμή. Να διορθώσουμε το μέλλον της Αγίας Παρασκευής, όπως μας αξίζει.

Στο χέρι μας είναι. Και στην ψήφο μας.

Κωνσταντίνος Τσιαμπάς

Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Επικεφαλής συνδυασμού «Όραμα για την Αγία Παρασκευή»