ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Κασσελάκη στον Μητσοτάκη: Να αντιπαρατεθεί με το κενό της προσωπικής του ευθύνης

Επίθεση Κασσελάκη στον Μητσοτάκη: Να αντιπαρατεθεί με το κενό της προσωπικής του ευθύνης
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Με νέο βίντεο στα social media, ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τονίζει πως ο ίδιος ως «πρωθυπουργός της νέας εποχής», ό,τι λέει θα το κάνει.

Στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ρωτήθηκε για τον Στέφανο Κασσελάκη. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «δεν μπορώ να αντιπαρατεθώ με το κενό», τονίζοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την ώρα δεν έχει παρουσιάσει πολιτικές θέσεις. Η απάντηση από τον κ. Κασσελάκη δεν άργησε να έρθει, καθώς κατά την προσφιλή του τακτική ανάρτησε βίντεο στα social media μέσα από το οποίο εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό.

Στο νέο βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη αντιπαραβάλλονται δηλώσεις του πρωθυπουργού το 2020 και του 2023, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρει «2020: Θα έκανε «αυτό που του αναλογεί». 2023: Δεν του αναλογεί τίποτα, δεν ξέρει τίποτα, δεν έχει καμία ευθύνη». Μάλιστα, ο κ. Κασσελάκης τόνισε πως «Ο κύριος Μητσοτάκης θα πρέπει να αντιπαρατεθεί με το κενό της προσωπικής του ευθύνης».

«Ο κύκλος των πρωθυπουργών που είναι υπεύθυνοι στα λόγια και ανεύθυνοι στην πράξη, σταματάει εδώ», σημειώνει στη συνέχεια και υπογραμμίζει πως «ο πρωθυπουργός της νέας εποχής, ό,τι λέει θα το κάνει. Και για ό,τι κάνει, θα έχει όλη την ευθύνη. Ντρέτα».