ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης για Κασσελάκη: Κάνει πολιτική με γαλότσες και φτυάρια

Μαρινάκης για Κασσελάκη: Κάνει πολιτική με γαλότσες και φτυάρια
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

«Οι πολίτες δεν είναι ντεκόρ για φωτογραφίσεις», ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης σχολιάζοντας την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στη Θεσσαλία.

Αιχμηρή απάντηση σε όσα είπε και έκανε στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές της Θεσσαλίας ο Στέφανος Κασσελάκης, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Με δήλωσή του ο Παύλος Μαρινάκης υποστήριξε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί τους πολίτες ως… ντεκόρ για τις φωτογραφίες του και τον προκάλεσε να ρωτήσει τους πολίτες της Καρδίτσας αν η κυβέρνηση στάθηκε δίπλα τους μετά τον Ιανό.

«Ο κ. Κασσελάκης συνεχίζει να προσπαθεί να καλύψει το πολιτικό κενό με βιντεάκια και επικοινωνιακά show. Αφού πήγε στην Καρδίτσα, καλό θα ήταν να ρωτήσει και τους πολίτες, αν μετά τον Ιανό η πολιτεία βρέθηκε δίπλα τους, όπως το κάνει και σήμερα. Αν διέθετε λίγο περισσότερο χρόνο θα το μάθαινε», είπε ο κ. Μαρινάκης και πρόσθεσε:

«Ο προκάτοχός του προσπαθούσε να κάνει πολιτική ανεβαίνοντας στα τρακτέρ, ο κ. Κασσελάκης με γαλότσες και φτυάρια».

Κλείνοντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε: «Οι πολίτες δεν είναι ντεκόρ για φωτογραφίσεις. Έχουν ανάγκη από ουσιαστική στήριξη. Κι αυτό κάνει και θα συνεχίσει να κάνει η Κυβέρνηση: σε μια εποχή αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων, να προσπαθεί να δίνει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών».