ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτρος Παππάς: Λάθος στρατηγική και στις αυτοδιοικητικές εκλογές από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πέτρος Παππάς: Λάθος στρατηγική και στις αυτοδιοικητικές εκλογές από τον ΣΥΡΙΖΑ
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, υποστήριξε πως δεν πρέπει να χρεωθεί στον Στέφανο Κασσελάκη η λάθος στρατηγική του κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Για μία στρατηγική η οποία ήταν έτοιμη, αλλά λανθασμένη, έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Είμαστε 3 μήνες μετά από μια συντριπτική ήττα στις εθνικές εκλογές, αλλάξαμε αρχηγό και νομίζω ότι δεν μπορεί να χρεωθεί η νέα ηγεσία το αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Ο νέος αρχηγός βρήκε έτοιμη στρατηγική. Πιστεύω ότι πρέπει να δώσουμε χρόνο, να αλλάξει η στρατηγική και να εκφράσει τα αιτήματα της κοινωνίας και εκεί νομίζω ότι θα επικεντρωθεί το παιχνίδι», πρόσθεσε.

Σχετικά με τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλία, τα οποία μειώθηκαν αισθητά, εξήγησε ότι στον δεύτερο γύρο θα ανατραπεί το σκηνικό, ενώ στη συνέχεια είπε «να τον χαίρονται οι πολίτες του Βόλου τον κ. Μπέο», χαρακτηρίζοντας ως κατάπτυστες τις δηλώσεις του.

«Μακριά από μας κάθε χυδαιότητα και αποκηρύσσουμε κάθε υβρεολόγιο εναντίον του πρωθυπουργού, εναντίον του οποιοδήποτε», τόνισε στη συνέχεια, αναφέροντας, τέλος, ότι η χείρα φιλίας προς το ΠΑΣΟΚ δεν ευδοκίμησε εν τέλει και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.