ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών LIVE σε Δήμους και Περιφέρειες στον δεύτερο γύρο με ένα κλικ στην οθόνη σας

Αποτελέσματα εκλογών LIVE σε Δήμους και Περιφέρειες στον δεύτερο γύρο με ένα κλικ στην οθόνη σας
INTIME

Αποτελέσματα Εκλογών LIVE: Λεπτό προς λεπτό όλα τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου σε Δήμους και Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα.

Το Newsbomb.gr με βαριά την ευθύνη της πρωτιάς σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, έτσι και στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 μεταφέρει πρώτο, έγκυρα και έγκαιρα τα αποτελέσματα σε Δήμους και Περιφέρειες σε όλη τη χώρα, για τον δεύτερο γύρο.

Η ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών θα παρέχει τη δυνατότητα της άμεσης ενημέρωσης για Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών και Αποτελέσματα Περιφερειακών Εκλογών, στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ενημέωση από το υπουργείο, η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για τα αποτελέσματα θα δοθεί στις 20:00 της Κυριακής (15/10).

LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών Εκλογών

LIVE τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών

Πάντα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, το Newsbomb.gr θα ενημερώσει με απόλυτη ακρίβεια για το εκλογικό αποτέλεσμα, το παρασκήνιο, τις αντιδράσεις από τους συνδυασμούς των υποψηφίων αλλά και τα κόμματα που τους στηρίζουν, όπως και για τις εξελίξεις της επόμενης ημέρας.

Η δημοσιογραφική και συντακτική ομάδα του Newsbomb.gr είναι έτοιμη να κερδίσει και αυτή τη μάχη, της ενημέρωσης για τον δεύτερο γύρο στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023.