ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγκινημένος ο Δημήτρης Πτωχός: Ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δάσκαλός μου ο Αντώνης Σαμαράς

Συγκινημένος ο Δημήτρης Πτωχός: Ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δάσκαλός μου ο Αντώνης Σαμαράς
EUROKINISSI

Ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, έκανε δηλώσεις εμφανώς συγκινημένος και ευχαρίστησε, εκτός της οικογένειάς του, τον πρωθυπουργό αλλά και τον Αντώνη Σαμαρά.

«Είμαι συγκινημένος αλλά θα μου το συγχωρήσετε», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Πτωχός.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Οι πολίτες αποφάσισαν σήμερα, μαζί να πάμε την Πελοπόννησο μπροστά. Είναι ευθύνη όλων μας και εμένα προσωπικά, για το μέλλον που θέλουμε, να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε να είστε σίγουροι. Μετά από μία τόσο σπουδαία νίκη, θέλω να πω μεγάλα ευχαριστώ που οφείλω».

Ακολούθως, ο Δημήτρης Πτωχός τόνισε: «Πρώτα από όλα φυσικά σε όλες και όλους που μας εμπιστεύτηκαν. Από οποιονδήποτε πολιτικό χώρο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους. Στους υποψήφιους του συνδυασμού μας, παιδιά θα είμαστε πάντα μαζί, ομάδα όπως ήμασταν. Πάντα ομάδα, μαζί θα πάμε την Πελοπόννησο μπροστά. Θα δουλέψουμε μπροστά για την επόμενη ημέρα, δεν θα μας σταματήσει τίποτα.

Στους συνεργάτες μου για τη σκληρή δουλειά που έκαναν και κυρίως την ανιδιοτέλειά τους. Δώσαμε μαζί έναν πολύ μεγάλο αγώνα που θα τον θυμόμαστε σε όλη μας τη ζωή, αυτό είναι βέβαιο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στους ανθρώπους που χρωστάω τα πάντα. Στους ανθρώπους που ήταν πάντα δίπλα μου. Βέβαια, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παράταξη της ΝΔ και προσωπικά στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμή που μου έκανε, τη βοήθεια που μου έδωσε και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

Και φυσικά, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, στον πρώην πρωθυπουργό, τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος στάθηκε κάτι παραπάνω από δάσκαλός μου».

Τέλος, σημείωσε πως: «Η μεγάλη νίκη που πετύχαμε είναι η αφετηρία για τη σκληρή δουλειά που έχουμε μπροστά μας. Η Πελοπόννησος αξίζει περισσότερα. Θα προχωρήσουμε. Θα το κάνουμε πράξη, στα επόμενα πέντε χρόνια. Προχωράμε μπροστά με αγάπη για την πατρίδα μας. Χωρίς τοξικότητα. Επιθυμία μου είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί, να καλλιεργήσουμε μία νέα σχέση ανάμεσα στην πολιτεία και τον πολίτη. Από όπου κι αν προερχόμαστε. Να είμαστε ενωμένοι και να πάμε την Πελοπόννησο μπροστά.

Μαζί θα κάνουμε την Πελοπόννησο μία περιφέρεια πρότυπο. Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, θα την τιμήσω μέχρι τέλους. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».