ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι λένε στη ΝΔ για τη «σφαγή» στον ΣΥΡΙΖΑ και τις διαγραφές του Στέφανου Κασσελάκη

Νέα Δημοκρατία
Intime News

Μπορεί επισήμως στη ΝΔ να ακολουθούν το δρόμο της θεσμικής αντιπαράθεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, παρόλα αυτά είναι άκρως προβληματισμένοι με τα όσα καταγγέλλουν τα ίδια τα στελέχη της Κουμουνδούρου στην μεταξύ τους αντιπαράθεση

Στο οικοσύστημα της Πειραιώς παρακολουθούν εξ αποστάσεως τον εμφύλιο εντός του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθώντας με προσοχή τα άπλυτα που βγαίνουν στη φόρα. «Μάθαμε ότι Βίτσας, Φίλης, Σκουρλέτης και άλλοι υπονομεύουν τον ΣΥΡΙΖΑ εδώ και πέντε χρόνια», λένε χαρακτηριστικά τα γαλάζια στελέχη στις μεταξύ τους συζητήσεις και σημειώνουν ότι μέχρι στιγμής προκαλεί αλγεινή εντύπωση ότι ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει διαψεύσει κανέναν από όσους τον κατηγορούν ή τον εργαλειοποιούν. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν διέψευσε τον Στέφανο Κασσελάκη που το ανέφερε στην ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια, μέσα από τα οποία ασκεί διοίκηση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην Πειραιώς στέκονται αρκετά στα όσα αποκάλυψε ο κ. Σκουρλέτης για παράκεντρα που ήταν πέριξ του Αλέξη Τσίπρα. Ποια είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ή στελέχη που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ και διαθέτουν ανώνυμους λογαριασμούς στο Διαδίκτυο; Ο Πάνος Σκουρλέτης ήταν σαφής αναφέροντας πως «κάποιοι δούλεψαν υπόγεια με στημένο μηχανισμό. Είναι παρακέντρα γύρω από τον Αλέξη Τσίπρα, όμως δεν γνωρίζω αν αυτό έγινε για να φύγουμε εμείς και να επιστρέψει ο Τσίπρας στο κόμμα». Μάλιστα, μίλησε για επώνυμους αρθρογράφους που βρίσκονταν δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα και διαθέτουν 50 λογαριασμούς τους οποίους χρησιμοποιούν ανωνύμως βάλλοντας κατά πάντων. Δηλαδή για επώνυμους δίπλα στην ηγεσία που μετατρέπονται σε τρολ για να «περιποιούνται» κάθε είδους αντίπαλο.

Νίκος Ρωμανός: Ο Σκουρλέτης αποκάλυψε υπόγειο μηχανισμό μαύρης προπαγάνδας

Όλα τα παραπάνω δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Άμεση ήταν η παρέμβαση της ΝΔ. Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Νίκος Ρωμανός κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. να τοποθετηθεί επί των καταγγελιών του Πάνου Σκουρλέτη περί «υπόγειου μηχανισμού μαύρης προπαγάνδας».

«Ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης αποκάλυψε σήμερα έναν υπόγειο μηχανισμό μαύρης προπαγάνδας και χειραγώγησης της κοινής γνώμης, στον οποίο επώνυμοι αρθρογράφοι εφημερίδων διαχειρίζονταν δεκάδες λογαριασμούς στα social media, καθώς και τους λογαριασμούς του Αλέξη Τσίπρα» τόνισε ο κ. Ρωμανός σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσέθεσε: «Πρόκειται για τον ίδιο μηχανισμό που όλα τα προηγούμενα χρόνια οργάνωνε δολοφονίες χαρακτήρων, διέσπειρε fake news και δημιουργούσε υβριστικά hashtags. Τα συγκεκριμένα ζητήματα ξεφεύγουν κατά πολύ από τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και επιβάλλεται να απαντηθούν».

Ο Πάνος Σκουρλέτης ήταν σαφής – λένε κυβερνητικά στελέχη - αναφέροντας πως «κάποιοι δούλεψαν υπόγεια με στημένο μηχανισμό. Είναι παρακέντρα γύρω από τον Αλέξη Τσίπρα, όμως δεν γνωρίζω αν αυτό έγινε για να φύγουμε εμείς και να επιστρέψει ο Τσίπρας στο κόμμα». Προσθέτουν μάλιστα ότι η σιωπή του Αλέξη Τσίπρα είναι πρωτοφανής. Μπορεί ως πρώην πρόεδρος να θέλει να τηρεί ίσες αποστάσεις, όμως αυτά που ακούγονται τον αφορούν άμεσα. Και τα περί υπονόμευσής του που επικαλούνται στην ηγεσία της Κουμουνδούρου δείχνοντας συντρόφους του και τα περί τρολ του Διαδικτύου που δούλευαν γι' αυτόν και περί των παράκεντρων που ήταν δίπλα του. Όσο δεν απαντά και δεν βάζει ένα τέλος σε όλα αυτά, απλά επιβεβαιώνει την αλήθεια τους, λένε κορυφαία στελέχη της ΝΔ.