ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Και ο Μπάρκας μιλάει για σκοτεινό διαδίκτυο

ΣΥΡΙΖΑ: Και ο Μπάρκας μιλάει για σκοτεινό διαδίκτυο

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άφησε υπόνοιες μετά τις αναφορές Φίλη περί σκοτεινού διαδικτύου

Νέες φωνές για την ύπαρξη σκοτεινού διαδικτύου, καθώς μετά τον Νίκο Φίλη και ο βουλυτής Κωνσταντίνος Μπάρκας άφησε έμμεσες υπόνοιες.

«Εγώ λέω δεν υπάρχει σκοτεινό διαδίκτυο αλλά μπορεί να είμαι στο ροζ συννεφάκι μου. Αν Σκουρλέτης και Φίλης λένε ότι υπάρχει σκοτεινό διαδίκτυο... Εγώ δεν πορευόμουν έτσι. Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν αλλά εφόσον ειπώθηκαν... » είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Εδώ και τέσσερις μήνες βρισκόμαστε σε μία παρατεταμένη κρίση με την έννοια ότι η κρίση προέκυψε με το αποτέλεσμα των εθνικων εκλογών, στη συνέχεια είχαμε την έξοδο του Αλέξη Τσίπρα και μετά είχαμε την εκλογή νέου προέδρου όπου εκεί αναπτύχθηκαν συγκρούσεις, οι οποίες δυστυχώς συνεχίζονται» πρόσθεσε ο κ. Μπάρκας



Κληθείς να σχολιάσει τη δημοσκόπηση της GPO και την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κωνσταντίνος Μπάρκας είπε ότι «η δημοσκοπήση αποτύπωσε την εικόνα όλων αυτών των στιγμών που προείπα. Ο ΣΥΡΙΖΑ παρόλο που έχει τα προβλήματα του παραμένει μία αξιωματική αντιπολίτευση τουλάχιστον δημοσκοπικά».

Όσον αφορά τις διαγραφές είπε ότι «η πλειονότητα όσων ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι δεν πρέπει να προκύψουν διαγραφές, εγώ λεώ ότι θα πρέπει να υπάρξει κατάπαυση για να λυθούν όλα αυτά. Θεωρώ ότι μπορεί να γίνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει να πάει σε συνέδριο, επομένως θα κουβεντιάσουμε σοβαρά. Τότε μπορρούμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Δε θέλω διάσπαση και δε το επιδιώκω, μπορούμε να βρούμε κοινό βηματισμό».
Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε «να σταματήσει αυτό που συμβαίνει τώρα, πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι η κοινωνία έχει ανάγκη τον ΣΥΡΙΖΑ. Να σταματήσουμε να αυτοκαταστρεφόμαστε, η δική μου προτροπή είναι να προχωρήσουμε ενωτικά για να ασχοληθούμε με τα προβλήματα του κόσμου».

Σήμερα, έπειτα από πολυήμερη απουσία του προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη, συνεδριάζει η Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος.

Την ίδια ώρα η Κουμουνδούρου κατηγορεί την εσωκομματική αντιπολίτευση ότι ετοιμάζει νέο κόμμα, με νέο αρχηγό και νέο καταστατικό φωτογραφίζοντας μάλιστα συγκεκριμένα στελέχη από την Ομπρέλα αλλά τους διαφωνούντες με την νέα ηγεσία. Από την άλλη, αυτά τα στελέχη κάνουν λόγο για φαινόμενα διάλυσης και πολιτικές εκκαθαρίσεων.

Η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου έχει οριστεί εκτάκτως για σήμερα στις 16:30 το απόγευμα και θα γίνει με την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος από χθες έχει επιστρέψει στην Ελλάδα. Σε αυτό μετέχουν εκτός από τον ίδιο και οι Ρένα Δούρου, Έφη Αχτσιόγλου, Δώρα Αυγέρη, Θεοδώρα Τζάκρη αλλά και ο πρόεδρος της Κ.Ο Σωκράτης Φάμελλος.