ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο Ηράκλειο: Παναγιωτόπουλος – Μπάρκας επισκέφθηκαν την 16χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά

Νέο Ηράκλειο: Παναγιωτόπουλος – Μπάρκας επισκέφθηκαν την 16χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά

Νέο Ηράκλειο: Α. Παναγιωτόπουλος – Κ. Μπάρκας: Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στη νεαρή ασθενή και περιμένουμε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και Τομεάρχες Υγείας και Προστασίας του Πολίτη αντίστοιχα, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος και Κώστας Μπάρκας, επισκεφθήκαμε απόψε μετά από το προσωπικό ενδιαφέρον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη, το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», προκειμένου να ενημερωθούμε για την πορεία της υγείας της 16χρονης που τραυματίστηκε μετά την αντιφασιστική συναυλία στο Νέο Ηράκλειο.

Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Υγείας κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Διοικητή του νοσοκομείου κ. Λευτέρη Μπούλια. Παρουσία της αναπληρώτριας Διοικήτριας του νοσοκομείου, κας Άννας Μάινα, ο θεράπων ιατρός μας εξέθεσε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ανήλικη κοπέλα, που σύμφωνα με όσα μας ειπώθηκαν δείχνει να ξεπερνά τον κίνδυνο.

Όσον αφορά στην ερώτησή μας για τα αίτια του βαρέος τραυματισμού, οι θεράποντες ιατροί μας παρέπεμψαν στην επικείμενη γνωμάτευση της ιατροδικαστή που έχει αναλάβει την υπόθεση. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στη νεαρή ασθενή και περιμένουμε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.