ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Πολάκης σε Θοδωρή Δρίτσα: Προσκύνησες στον ΣΚΑΪ για πέντε λεπτά δημοσιότητας

Θοδωρής Δρίτσας

Επίθεση στον Θοδωρή Δρίτσα έκανε ο Παύλος Πολάκης μετά τις δηλώσεις του πρώτου για τον Στέφανο Κασσελάκη

Νέα επίθεση στον Θοδωρή Δρίτσα για όσα είπε στον ΣΚΑΪ εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, ακολουθώντας την τακτική που είχε επιλέξει για τους Στέλιο Κούλογλου, Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη, Ευκλείδη Τσακαλώτο επειδή είχαν μιλήσει κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Πιο συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης έγραψε ότι ο Θοδωρής Δρίτσας «προσκύνησε» τον ΣΚΑΪ «για πέντε λεπτά δημοσιότητας» υποστηρίζοντας ότι ο πρώην βουλευτής «εξυπηρετεί την εσωκομματική του ομάδα».

«Πέφτεις στα μάτια μας Θοδωρή (και εκφράζομαι ήπια)», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης παραθέτοντας και την απάντηση που έστειλε σε δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ όταν τον Φεβρουάριο τον κάλεσε σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού.

Χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης έγραψε: «Όταν πας και προσκυνάς στο ΣΚΑΪ για πέντε λεπτα δημοσιοτητας για να εξυπηρετήσεις την εσωκομματική σου ομάδα, τότε ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΘΟΔΩΡΗ!!(και εκφράζομαι ηπια). Αυτό που φαίνεται στη δεύτερη φωτο έπρεπε να κάνεις ,όπως εγώ στις 28 του Φλεβάρη φέτος όταν ηθελαν με αφορμή τη διαγραφη μου να με βάλουν να κατηγορώ το Συριζα, τις τάσεις του και τον Τσιπρα! (Αντζολετος λέγεται ο Δημοσιογραφος που με πήρε για να βγω στο ΣΚΑΙ της διαπλοκής).

Θοδωρής Δρίτσας: Παράγοντας διχασμού ο Στέφανος Κασσελάκης

Την άποψή του οτι ο Στέφανος Κασσελάκης «είναι υποχρεωμένος να δημιουργήσει δικό του κόμμα» καθώς «αποδεικνύεται παράγοντας διχασμού και αποσταθεροποίησης» επανέλαβε το πρωί της Δευτέρας ο Θοδωρής Δρίτσας.

«Εγώ δημοσιοποίησα ένα κείμενο που περιέγραψε διάφορα θέμετα όπως το έκανε και ο έτερος της ίδιας ηλικίας με μένα, Αριστείδης Μπαλτάς, ως αίσθημα ευθύνης. Κατέληγα ότι ο Κασσελάκης αποδεικενύεται παράγοντας διχασμού και αποσταθεροποίησης εκ των πραγμάτων. Με τον ίδιο δεν έχω να χωρίσω τίποτα» είπε αρχικά ο κ. Δρίτσας.

Σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΚΑΪ ο κ. Δρίτσας ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «δεν έχει δικαιώμα να δοκιμαστεί στον χρόνο». Όπως είπε «ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε μια φυγή προς τα εμπρός. Ο ίδιος όμως δεν μπορεί να παίρνει μια πρωτοβουλία και να θέτει υποψηφιότητα σε ένα κόμμα που δεν ήταν μέλος. Δεν το είχαμε φανταστεί και προβλέψει αυτό».