ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρούν Σκουρλέτης - Βούτσης

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρούν Σκουρλέτης - Βούτσης

Διαφωνίες στην «Ομπρέλα» για τον χρόνος αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ - Δεν θα παραστούν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Σκουρλέτης και Βούτσης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δύο εκ των κορυφαίων στελεχών του αποχωρούν από το κόμμα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για τον Πάνο Σκουρλέτη και τον Νίκο Βούτση, οι οποίοι δεν θα παραστούν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το σαββατοκύριακο.

Είχε προηγηθεί μία νύχτα «θρίλερ» όπου τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όλων των ομάδων είχαν συναντήσεις προετοιμάζοντας τις κινήσεις τους ενόψει Κεντρικής Επιτροπής.

Στην «Ομπρέλα» κυρίαρχο ζήτημα ήταν ο χρόνος αποχώρησης από το κόμμα με τις απόψεις να διίστανται μεταξύ του να φύγουν άμεσα ή μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ε.

Τελικά, τις πρώτες πρωινές ώρες επικράτησε η άποψη να παραστούν κανονικά στη συνεδρίαση και να υπερασπιστούν τις ιδέες και την ιστορία τους

Η απάντηση Κασσελάκη στην «Ομπρέλα» με το καλημέρα...

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο 105,5 έστειλε ένα μήνυμα με νόημα στις αντίθετες φωνές που εκφράζονται μέσα στις τάξεις του κόμματος.

«Θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάσει τελευταίος. Θα προχωρήσουμε. Να μην μας υποτιμούν. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί στο κόμμα με λύσεις με πολιτικές με την ανάδειξη του έργου της ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης επισημαίνοντας, παράλληλα, το έργο που έχει κάνει η ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αναφέροντας ότι θα παρουσιαστεί εν όψει των ευρωεκλογών πρόγραμμα με συγκεκριμένα μέτρα και έμπρακτες πολιτικές.

Απευθυνόμενος στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τόνισε τα εξής: «Κοινός στόχος να πάμε μπροστά την κοινωνία, την πατρίδα μας. Δεν θα κάνουμε πίσω. Ο καθένας θα αναμετρηθεί με την ιστορία του».

Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημείωσε ότι ο αριστερός προοδευτικός κόσμος έχει πολλά χιλιόμετρα να τρέξει, υπογραμμίζοντας ότι «χάσαμε 600.000 πολίτες στην κάλπη και αυτόν τον κόσμο πρέπει να τον κερδίσουμε».

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ένα κόμμα με κοινωνικό πρόσημο και «είναι στάση ζωής να παλεύουμε για τους εργαζόμενους, τα δικαιώματα των οποίων εξαϋλώνονται και στη συνέχεια έρχονται και οι υπουργοί και λαϊκίζουν», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σχετικές ειδήσεις