ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης για Τσακαλώτο: Διαβάζουν το καταστατικό όπως τους βολεύει

Κασσελάκης για Τσακαλώτο: Διαβάζουν το καταστατικό όπως τους βολεύει

Μία εφ'όλης της ύλης συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κ.Ε.

Μετά τις δραματικές εξελίξεις του σαββατοκύριακου στη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε συνέχεια στην αντιπαράθεση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος αποχώρησε από το κόμμα, όπως και η Πέτη Πέρκα.

«Κώδικα δεοντολογίας δεν είχαν συμφωνήσει; Το καταστατικό λέει ότι πρέπει να παραδώσουν την έδρα τους. Προφανώς το καταστατικό ισχύει μόνο όταν βολεύει τον καθένα», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στην κάμερα της εκπομπής Live News, σε μία εφόλης της ύλης συνέντευξη στον...δρόμο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ακόμα ότι «χάθηκαν 600.000 ψήφοι στην αποχή και αυτό κάποιοι πρέπει να το πάρουν χαμπάρι». «Εγώ θέλω μια κυβερνητική σύγχρονη αριστερά», είπε ακόμα.

Για τον χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ και πως θα είναι από εδώ και πέρα είπε: «Βεβαίως και είμαστε υπέρ της έπαρσης της σημαίας. Θέλουμε στιβαρή άμυνα. Να μην αποστρατιωτικοποιούνται τα νησιά μας».

Τόνισε ακόμα: «Υπάρχει ανάγκη από τον λαό να μιλάμε με απλά λόγια και να δίνουμε λύσεις. Το κόμμα μας με κοινωνικά ερείσματα θα γίνει κυβέρνηση. Δεν γίνεται ένα άτομο σε δυο μήνες να το κάνει κυβερνώσα παράταξη. Θέλει υπομονή γιατί γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος».

Για το τηλεφώνημα στην Έφη Αχτσιόγλου είπε ότι την πήρε τηλέφωνο για να τείνει χείρα φιλίας. Είπε ακόμα ότι πρέπει να στρωθεί στη δουλειά για να φτιάξει πρόγραμμα και να μπορέσει να κυβερνήσει.