ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Στέλνει κοντά στην έξοδο την Αχτσιόγλου ο Πολάκης μέσω Σίας

ΣΥΡΙΖΑ: Στέλνει κοντά στην έξοδο την Αχτσιόγλου ο Πολάκης μέσω Σίας

Πρωταγωνιστές του νέου επεισοδίου Παύλος Πολάκης και Σία Αναγνωστοπούλου, λίγο πριν την συνεδρίαση της ομάδας Αχτσιόγλου

Νέος γύρος συγκρούσεων στον ΣΥΡΙΖΑ, στο παρά ένα της συνεδρίασης της ομάδας Αχτσιόγλου που αφορά στις επόμενες κινήσεις της, μετά και τις μαζικές αποχωρήσεις από το κόμμα.

Πρωταγωνιστές του επεισοδίου αυτή τη φορα Παύλος Πολάκης και Σία Αναγνωστοπούλου με την κόντρα και τα σχόλια στο διαδίκτυο να παίρνουν διαστάσεις, σε σημείο όπου παρενέβη - όπως θέλουν πληροφορίες - ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα συνεχώς επαναλαμβάνει πως τείνει χείρας φιλίας στην Έφη Αχτσιόγλου.

Ο κ.Κασσελάκης φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά και με το δύο στελή, ενώ ακολούθησε τηλεφώνημα του Παύλου Πολάκη στη Σία Αναγνωστοπύλου, χωρίς να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής το περιεχόμενό της.

Τι συνέβη

Ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του επιτίθεται στη Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία πριν από λίγες ημέρες σε τηλεοπτική συνέντευξή της είχε πει για ότι «ο Πολάκης για επιτελική θέση με το ύφος μαγκιάς δεν είναι ό,τι καλύτερο σε στιγμές κρίσης», απαντώντας της πως δεν «πράγματι "δεν κάνω για επιτελικές θέσεις"» για να καταλήψει στο «ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!».

Άμεση ωστόσο ήταν και η αντίδραση της κας Αναγνωστοπούλου, η οποία ανήκει στην ομάδα των «6+6» της Έφης Αχτσιόγλου, η οποία απάντησε «δεν θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με τον σ. Πολάκη. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και γνωρίζουμε και οι δύο καλά τι σημαίνει πολιτική αντιπαράθεση και τι προσωπική επίθεση». Η ίδια κατέληγε πως «Υ. Γ. Ούτε θα μπω στη διαδικασία να πω δημοσίως αν και πότε στάθηκα δίπλα του σε δύσκολες φάσεις δικές του».