ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Η απάντηση του Νάσου Ηλιόπουλου για τον «βούρκο»

ΣΥΡΙΖΑ: Η απάντηση του Νάσου Ηλιόπουλου για τον «βούρκο»

Τι έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ένα ακόμα έντονο Σαββατοκύριακο ζει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικτυακή πανελλαδική συνδιάσκεψη των «6+6», στην οποία συμμετέχουν εκατοντάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ από ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο στόχος της συνάντησης είναι να ακουστεί η διάθεση της βάσης, προτού ληφθούν αποφάσεις από την ομάδα Αχτσιόγλου. Και ενώ η διαδικασία βρισκόταν σε εξέλιξη, τα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι ο Νάσος Ηλιόπουλος είπε «δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο, πρέπει να φύγουμε από αυτόν τον βούρκο» - έχοντας ξεκαθαρίσει από νωρίς ότι δεν μπορούν να μείνουν και να συνεργαστούν με τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγες ώρες αργότερα, με ανάρτησή του στο Facebook, ο Νάσος Ηλιόπουλος έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για αυτό που φέρεται να είπε:
«Από το μεσημέρι με βάση διαρροές έχει ανοίξει μια συζήτηση περί βούρκου. Επειδή με αφορά προσωπικά ας βάλουμε λοιπόν τα πράγματα σε μία σειρά.Τι είναι βούρκος; Βούρκος είναι να απαντάς στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις.Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις μια φράση και στη συνέχεια να συντονίζεις ενα ψηφιακό λιντσάρισμα. Βούρκος είναι να κανεις πολιτική με ψέματα.Είμαι στην Αριστερά και στον Συνασπισμό από το 2001. Το κομμα μου, οι σύντροφοι μου, οι αγώνες μας δεν ειναι βούρκος. Είναι η ζωη μου. Και αυτο για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο».