ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας υπέρ Πολάκη: «Πρώτα επιτέθηκε η Αναγνωστοπούλου και μετά ήρθε η απάντηση»

Τσίπρας υπέρ Πολάκη: «Πρώτα επιτέθηκε η Αναγνωστοπούλου και μετά ήρθε η απάντηση»

Ο Γιώργος Τσίπρας μίλησε για την κόντρα ανάμεσα σε Παύλο Πολάκη και Σία Αναγνωστοπούλου, καθώς και για τις εξελίξεις στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ

Κάθε μέρα και ένα νέο επεισόδιο στο σήριαλ ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ, τις τελευταίες ώρες, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην ομάδα Αχτσιόγλου και ποιο θα είναι το επόμενό τους βήμα, σήμερα το πρωί τα φώτα της δημοσιότητας τράβηξε πάνω του και πάλι ο Παύλος Πολάκης.

Η κόντρα του στενού συνεργάτη του Στέφανου Κασσελάκη με τη Σία Αναγνωστοπούλου συνεχίστηκε και σήμερα, καθώς μετά τους Θάνο Πλευρή, Άδωνι Γεωργιάδη, Παναγιώτη Δουδωνή και Ματίνας Παγώνη, θέση στο θέμα πήρε και ο Γιώργος Τσίπρας.

«Δεν βοηθάει, αλλά δεν έχει παίξει ρόλο στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο δίμηνο στον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Τσίπρας στον ΑΝΤ1 και συμπλήρωσε: «Υπήρξε επιθεση της κ. Αναγνωστοπούλου στον κ. Πολάκη, αν θέλουμε να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά και ήρθε η απάντηση. Μην το κάνουμε μεγάλο θέμα. Δεν υπήρξε καμία αναφορά σε θέμα υγείας. Ήταν δημοσιοποιημένα στοιχεία, δεν υπήρχε κανένα ιατρικό απόρρητο».

Όσο για τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, τις παραιτήσεις και τις φήμες για επερχόμενες αποχωρήσεις, ο Γιώργος Τσίπρας είπε: «Το κομμάτι της Ομπρέλας που αποχώρησε, θα μπορούσε να είναι μαζί μας. Επέλεξαν απο την πρώτη μέρα αυτή την πορεία. Εμείς θα προχωρήσουμε μπροστά έτσι κι αλλιώς. Όποιος φεύγει, γενικά, πρέπει να επιστρέφει την έδρα του. Αυτό είναι στο καταστατικό».

Τέλος για τις δημοσκοπήσεις που φέρνουν το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τρίτο πίσω από το ΠΑΣΟΚ τόνισε: «Ο ΣΥΡΖΑ θα αλλάξει, θα μετασχηματιτεί, θα ανακάμψει».