ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: «Χολωμένος» ο Παππάς με τον Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: «Χολωμένος» ο Παππάς με τον Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Κανένας άνθρωπος του Νίκου Παππά δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στενό περιβάλλον Κασσελάκη

Μέρα εξελίξεων αναμένεται η σημερινή στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά και τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις.

Οι αποχωρήσεις συνεχίζονται καθώς χθες έφυγαν 90 άτομα οι λεγόμενοι «δικαιωματιστές», 21 απο Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά και από Μαγνησία.

Η εκτίμηση αν όσοι αποχωρούν θα συγκροτήσουν Κοινοβουλευτική Ομάδα φαίνεται πως αποκτά ρεαλιστική μορφή, καθώς φαίνεται πως έχουν «κλειδώσει» οι 11.

Την ίδια ώρα, στάση αναμονής φαίνεται να τηρεί ο Νίκος Παππάς απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς το στενό περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από ανθρώπους του Παύλου Πολάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο Νίκος Παππάς φαίνεται να είναι «χολωμένος» με κάποιες τοποθετήσεις του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ δεν αποκλείεται να «σκάσει» τις επόμενες ημέρες θέμα μετάθεσης του Συνεδρίου για μετά τον Φεβρουάριο, κάτι με το οποίο συμφωνεί και ο Νίκος Παππάς.

Η σύγκληση της Πολιτικής Γραμματείας από τον Στέφανο Κασσελάκη, πυροδότησε νέο γύρο εξελίξεων, καθώς πρόθεσή του είναι να δημιουργήσει, σύμφωνα με το MEGA, ένα άτυπο πολιτικό κέντρο που θα χαράσσει στρατηγική.

Η απόφασή του αυτή ωστόσο εκβιάζει κατά κάποιο τρόπο την Έφη Αχτσιόγλου να επισπεύσει τις αποφάσεις της να μείνει ή να φύγει, καθώς θα έπρεπε να αποφασίσει να θα συμμετείχε στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, οπότε και θα «εγκλωβιζόταν» ή δεν θα έπαιρνε μέρος, οπότε και θα άνοιγε ο δρόμος για την έξοδο, τόσο της ίδιας, όσο και της ομάδας των«6+6».