ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνος Ρήγας: Αποχώρησε ο γιος του από τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ - Η αντίδρασή του

Πάνος Ρήγας: Αποχώρησε ο γιος του από τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ - Η αντίδρασή του

«Έχει τεράστια πολιτική σκέψη και αυτονομία», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ρήγας, προσθέτοντας ότι η πορεία του θα είναι επιτυχημένη

Φυλλορροεί ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά και τις αποχωρήσεις της Νεολαίας. Μεταξύ των προσώπων που αποχώρησαν είναι και ο γιος του πρώην υπουργού, Πάνου Ρήγα, Άγης, καθώς και η ανιψιά του Αλέξη Τσίπρα, Αρίστη Καραγκούνη, όπως έγραψε πρώτο το Newsbomb.gr.

Έτσι, το πρωί της Κυριακής ο Πάνος Ρήγας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ερωτήθηκε για την απόφαση του γιου του να φύγει από την Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι νιώθει περήφανος για τον γιο του και πως έχει δικαίωμα να κάνει τις δικές του επιλογές.

«Έχει τεράστια πολιτική σκέψη και αυτονομία», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ρήγας, προσθέτοντας ότι η πορεία του θα είναι επιτυχημένη. Μάλιστα, συμπλήρωσε: «Να κάνει πάντα αυτό που πιστεύει, τις δικές του επιλογές».

Αναφερόμενος και στους άλλους νεολαίους που αποχώρησαν, όπως η ανιψιά του Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι «είναι νέα παιδιά, έχουν όλο το χρόνο να δουν πώς θα συνεισφέρουν στην κοινωνία. Πρέπει να έχουν αυτονομία, αυτό είναι το πιο ορθό».