ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Άγριο τρολάρισμα Πολάκη σε Αχτσιόγλου - Τσακαλώτο

ΣΥΡΙΖΑ: Άγριο τρολάρισμα Πολάκη σε Αχτσιόγλου - Τσακαλώτο

Ο Παύλος Πολάκης έδωσε πληρωμένη απάντηση σε μήνυμα στα social media που πρότεινε το όνομα της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «11» να είναι Νέα Αριστερά. 

Οι 11 αποχωρήσαντες βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης, προκειμένου να αποφασίσουν για τη δημιουργία κοινοβουλευτικής ομάδας, αλλά και της στρατηγική τους απέναντι στη Νέα Δημοκρατία.

Βέβαια, οι «11» έχουν ακόμα πολλά πράγματα να αποφασίσουν - ένα από αυτά είναι και το όνομα της νέας πολιτικής κίνησης. Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί στα social media.

Ένα από αυτά ήρθε από τον δημοσιογράφο Νίκο Σερβετά, ο οποίος έγραψε: «Να το πούμε "Νέα Αριστερά" (ΝΑΡ) μήπως πάρουμε μαζί μας και τον Πολάκη!». Φυσικά ο βουλευτής Χανίων δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει και μάλιστα με τον δικό του καυστικό τρόπο.

«Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν θα έρθω, αλλά άμα το βγάλετε έτσι θα φύγει ο Μπιστης και θα καταστραφείτε!! Προσοχή λοιπόν!» έγραψε ο Παύλος Πολάκης, ρίχνοντας παράλληλα και το καρφί του στον Νίκο Μπίστη, ο οποίος έχει από τον ΣΥΡΙΖΑ ως μέλος των «6+6».