ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης για εξάλειψη οπαδικής βίας: «Αυτή τη φορά δεν θα κάνουμε πίσω»

Μαρινάκης για εξάλειψη οπαδικής βίας: «Αυτή τη φορά δεν θα κάνουμε πίσω»
EUROKINISSI.

«Αυτή τη φορά δεν θα κάνουμε πίσω», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφορικά με τα κυβερνητικά μέτρα για την εξάλειψη οπαδικής βίας στη χώρα μας.

«Πάνω από πεντακόσιες επιχειρήσεις έχουν πραγματοποιηθεί από τις αρχές, δεν θα σταματήσουμε», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, αναφορικά με τα μέτρα της κυβέρνησης για εξάλειψη οπαδικής βίας στην Ελλάδα, μιλώντας στο MEGA.

Ακόμη, ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι «με την ψήφιση του νέου Ποινικού Κώδικα, όσοι συλλαμβάνονται, φυλακίζονται. Κάνουμε μία θυσία για δύο μήνες, μέσα στους οποίους πρέπει να εφαρμοσθεί ο νόμος από τις ομάδες. Προστατεύουμε αυτό που αγαπάμε, ώστε να επιστρέψουμε ασφαλείς», μεταξύ άλλων.

«Η βία και η εγκληματικότητα δεν έχουν χρώμα»

«Για πρώτη φορά, ήρθε η κυβέρνηση και είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Προσωπικά, η σημαντικότερη ανακοίνωση δεν είναι ότι θα κλείσουν τα γήπεδα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αλλά η συνολική αντιμετώπιση των ανθρώπων με παραβατικές συμπεριφορές από τη Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνουμε πίσω σε αυτήν την απόφαση. Στόχος είναι αυτοί οι λίγοι που κάνουν κακό σε όλες τις ομάδες και τους φιλάθλους, να αντιμετωπισθούν επιτέλους ως εγκληματικές οργανώσεις», επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να απομονωθούν και εφόσον κριθεί από τη Δικαιοσύνη –η εκτελεστική εξουσία δεν υποκαθιστά τη δικαστική– να λάβουν τον δρόμο της δικαιοσύνης, με τις προβλεπόμενες ποινές. Η βία, η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα δεν έχουν χρώμα», προσέθεσε στη συνέχεια.

Σχετικές ειδήσεις