ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστούγεννα: Πού θα κάνουν γιορτές ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί

Χριστούγεννα: Πού θα κάνουν γιορτές ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί

Λίγες ημέρες παύση από τα καθήκοντά τους θα επιχειρήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί για να περάσουν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειες τους.

Ποιοι πολιτικοί αρχηγοί ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για να περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων εκτός των Αθηνών και ποιοι θα μείνουν στην πρωτεύουσα;

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τα κάλαντα που θα ακούσει παραμονή των Χριστουγέννων στο Μέγαρο Μαξίμου, θα εκδράμει με την οικογένειά του για ολιγοήμερες διακοπές στην περιοχή του Μετσόβου.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης θα ακούσει τα κάλαντα το πρωί της Κυριακής, παραμονή Χριστουγέννων, στην Κουμουνδούρου, και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για Τέξας. Στην Αθήνα αναμένεται να επιστρέψει στις 2 Ιανουαρίου, ενώ τα Φώτα θα βρίσκεται στο Φανάρι για να παραστεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων από τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα παραμείνει στην Αθήνα και θα περάσει τα Χριστούγεννα με τον γιο του. Τα Θεοφάνεια θα μεταβεί επίσης στην Κωνσταντινούπολη για τα Θεοφάνια.

Στην Αθήνα κυρίως, με μια μικρή ανάπαυλα στη Φθιώτιδα, από όπου κατάγεται, θα παραμείνει και ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος θα μεταβεί στι Θεσσαλονίκη για να περάσει τις γιορτές, όπως κάθε χρόνο, με την οικογένειά του. Ο Βασίλης Στίγκας θα μείνει στην Αθήνα για να περάσει παρέα με τα εγγόνια του. Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κιλκίς, θα βρεθεί ο Δημήτρης Νατσιός, ενώ άγνωστο είναι πού θα περάσει Χριστούγεννα η επικεφαλής της Πλεύσης Ζωή Κωνσταντοπούλου.