ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης στο Newsbomb.gr: Πιθανή η συνάντηση Μητσοτάκη - Μπλίνκεν στα Χανιά

Μαρινάκης στο Newsbomb.gr: Πιθανή η συνάντηση Μητσοτάκη - Μπλίνκεν στα Χανιά

Τι απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σε ερώτηση του Newsbomb.gr. 

Τις τελευταίες ώρες, ακούγεται όλο και πιο έντονο το ενδεχόμενο για μια ιδιωτική συνάντηση ανάμεσα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Άντονι Μπλίνκεν στα Χανιά. Σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Άντονι Μπλίνκεν αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στα Χανιά, όπου θα βρίσκεται και ο Έλληνας πρωθυπουργός για τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι δύο άντρες αναμένεται να έχουν μια ιδιωτική συνάντηση, όπου θα συζητηθούν οι εξελίξεις γύρω από το θέμα των F-16, το παζάρι της Τουρκίας για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ και τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Κατά την πρώτη κυβερνητική ενημέρωση για τη νέα χρονιά, λίγες ώρες μετά τον «μίνι» ανασχηματισμό, ο Παύλος Μαρινάκης ερωτήθηκε από τη διευθύντρια του Newsbomb.gr Αμαλία Κάτζου για τη συνάντηση Μητσοτάκη - Μπλίνκεν αλλά και τα θέματα της ατζέντας που αναμένεται να συζητηθούν.

«Είναι πολύ πιθανή η συνάντηση ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και τον Άντονι Μπλίνκεν στο Σάββατο» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και συμπλήρωσε: «Όταν θα ξέρουμε περισσότερα θα ενημερωθείτε».

Εδώ μπορείτε να ακούσετε όλη την ενημέρωση από τον Παύλο Μαρινάκη: