ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: «Δεν θα αποχωρήσω από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ευρωεκλογές»

Κασσελάκης: «Δεν θα αποχωρήσω από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ευρωεκλογές»

«Δεν πρόκειται να αποχωρήσω από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ευρωεκλογές», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ήδη έχω απορρίψει διαρρήδην το σενάριο να αποχωρήσω μετά τις ευρωεκλογές», υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, σημειώνοντας ότι το κόμμμα «θα πάει στις επόμενες εθνικές εκλογές αυτόνομος, ανανεωμένος, ανασυγκροτημένος και έτοιμος με ένα κοστολογημένο πρόγραμμα και προτάσεις νόμων, να κυβερνήσει τη χώρα», σε αποψινή (11/01) συνέντευξη στο STAR.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολιτικά δειλός»

«Ο κ. Μητσοτάκης φάνηκε να είναι εκνευρισμένος με τον προκάτοχό του, μόνο που είναι ο ίδιος. Ξαφνικά, λέει ότι δεν είμαστε μπανανία. Τι έκανε πέντε χρόνια; Επιτέλους παραδέχεται ότι η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια είναι δική του επιλογή. Θα παρουσιάσω άμεσα κάποιες προτάσεις, οι οποίες θα είναι κοστολογημένες», προσέθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει στις επόμενες εκλογές ως ένα κόμμα έτοιμο για κυβέρνηση. Έχουμε περάσει από μία διάσπαση, τις προηγούμενες εβδομάδες. Προφανώς υπάρχει μία μεγάλη προσδοκία και προσμονή από τον κόσμο για αυτά που θα κάνω εγώ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει μεγάλη προσδοκία, χρειάζεται σχεδιασμός», τόνισε ακόμη, μεταξύ άλλων.

Σχετικές ειδήσεις