ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Κασσελάκης: «Πολιτικά δειλός ο Μητσοτάκης»

Στέφανος Κασσελάκης: «Πολιτικά δειλός ο Μητσοτάκης»
EUROKINISSI.

«Μύδροι» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά του πρωθυπουργού.

Στις ακραίες του απόψεις επέμεινε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά και τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ως «πολιτικά δειλό» τον Πρωθυπουργό και είπε ότι θα επιβάλει κομματική πειθαρχία στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε στις αντίθετες - από την πλειοψηφία της κοινωνίας - απόψεις του, λέγοντας ότι «θέλω οι πολίτες να είναι ευτυχισμένοι». Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να πει ότι «το εν λόγω νομοσχέδιο» (σ.σ.: αποδοκιμάζει ήδη μερίδα της ΝΔ αλλά και η Εκκλησία) «θα περάσει από τη Βουλή χάρη στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο κ. Μητσοτάκης φάνηκε να είναι εκνευρισμένος με τον προκάτοχό του, μόνο που είναι ο ίδιος. Ξαφνικά, λέει ότι δεν είμαστε μπανανία. Τι έκανε πέντε χρόνια; Επιτέλους παραδέχεται ότι η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια είναι δική του επιλογή. Θα παρουσιάσω άμεσα κάποιες προτάσεις, οι οποίες θα είναι κοστολογημένες», προσέθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει στις επόμενες εκλογές ως ένα κόμμα έτοιμο για κυβέρνηση. Έχουμε περάσει από μία διάσπαση, τις προηγούμενες εβδομάδες. Προφανώς υπάρχει μία μεγάλη προσδοκία και προσμονή από τον κόσμο για αυτά που θα κάνω εγώ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει μεγάλη προσδοκία, χρειάζεται σχεδιασμός», τόνισε ακόμη, μεταξύ άλλων.

Σχετικές ειδήσεις