ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης στο Newsbomb.gr: Προτεραιότητα η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας

Μαρινάκης στο Newsbomb.gr: Προτεραιότητα η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας
Φωτ.: Eurokinissi

«Μία από τις μεγάλες ανησυχίες των πολιτών είναι η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της ανομίας», ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης σε ερώτηση του Newsbomb.gr

Για τον τρόπο καταπολέμησης της εγκληματικότητας και τον σχεδιασμό της κυβέρνησης, ώστε οι πολίτες να μην κινδυνεύουν, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σε ερώτηση της διευθύντριας του Newsbomb.gr, Αμαλίας Κάτζου.

«Μία από τις μεγάλες ανησυχίες των πολιτών είναι η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της ανομίας. Είναι δεδομένο ότι αποτελεί μαζί με την ενίσχυση του εισοδήματος και όλες τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις, όπως αυτή για την Υγεία, μία από τις απόλυτες προτεραιότητες της κυβέρνησης για τη δεύτερη τετραετία.

Έχουμε μεγάλη αύξηση της παρουσίας της Αστυνομίας στα αστυνομικά τμήματα της Αττικής, εκεί που ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα. Ελήφθη μία πολύ σημαντική απόφαση από τον κ. Θεοδωρικάκο πριν την έναρξη της δεύτερης τετραετίας.

Ενισχύθηκε η ασφάλεια των συνόρων με 260.000 αποτροπές παράνομων μεταναστών. Έχουμε 700 ειδικούς φρουρούς σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Έχουμε τη δημιουργία 18 εξειδικευμένων κέντρων ενδοοικογενειακής βίας σε αστυνομικά τμήματα. Το 2022 η Αστυνομία ενισχύθηκε με 956 οχήματα».