ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ξαναχτύπησε» ο Πολάκης: «Να αλλάξουμε τους δικαστές, για να πάνε κάποιοι φυλακή»

«Ξαναχτύπησε» ο Πολάκης: «Να αλλάξουμε τους δικαστές, για να πάνε κάποιοι φυλακή»

Ακραία τοποθέτηση Πολάκη σε κομματική εκδήλωση στην Αχαϊα. Πώς εννοεί την ανεξάρτητη δικαιοσύνη 

Το προσωπικό του σχέδιο προκειμένου να ποδηγετήσει τη Δικαιοσύνη αποκάλυψε ο στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, Παύλος Πολάκης, μιλώντας στην Αχαϊα, σε μια συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ καφενειακού τύπου. Το σχέδιο που προτείνει είναι ο έλεγχος της δικαιοσύνης μέσα από τη διαδικασία της θεσμικής εκπαραθύρωσης των δικαστών με τη μέθοδο της εθελουσίας εξόδου, ώστε να μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να φυλακίζει με μεγαλύτερη ευκολία και άνεση όσους θεωρεί πως πρέπει να τιμωρηθούν, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Απογευματινή.

Με το γνωστό ύφος ο αψύς Κρητικός κατονόμαζε κόσμο ως απατεώνες, κλέφτες, κοπρίτες, λαμόγια.

Σε αναφορά του για τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, «σύντροφος» από το ακροατήριο τον διέκοψε και τον ρώτησε: «Φυλακή θα τους βάλουμε;». Χωρίς καμία περιστροφή, ο κ. Πολάκης του απαντά: «Αν αλλάξουμε τη Δικαιοσύνη, ναι. Αν δεν την αλλάξουμε, όχι».

Πώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα πετύχει να αλλάξει τη Δικαιοσύνη;

Ο κ. Πολάκης υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φτιάξει καινούργια σχολή δικαστών και θα οδηγήσει σε εθελουσία έξοδο όλους τους δικαστές που είναι 50-60 ετών. Μάλιστα, ανακοίνωσε πως την πρόταση αυτή θα την καταθέσει προς ψήφιση στο συνέδριο του κόμματος.

Σχετικές ειδήσεις