Απάντηση Ρωμανού σε Πολάκη: Στον ΣΥΡΙΖΑ οι ηγεσίες αλλάζουν, αλλά ο «πολακισμός» όχι

Ο Παύλος Πολάκης είχε ζητήσει να αλλάξουν δικαστές 

Απάντηση Ρωμανού σε Πολάκη: Στον ΣΥΡΙΖΑ οι ηγεσίες αλλάζουν, αλλά ο «πολακισμός» όχι
Φωτ.: Eurokinissi
2'

«Σήκωσε το γάντι» ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ μετά τις αναφορές του Παύλου Πλάκη για τη δικαιοσύνη.

O Νίκος Ρωμανός μετά τις δηλώσεις Πολάκη απάντησε πως «προφανώς και δεν περιμένουμε από τον κ. Κασσελάκη να καταδικάσει τις δηλώσεις του ανθρώπου στον οποίο έχει δώσει τα κλειδιά του κόμματός του», ενώ τόνισε ότι «για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ οι ηγεσίες αλλάζουν, αλλά ο «πολακισμός» όχι».

Χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υποστήριξε:

«Tο δόγμα Πολάκη «να βάλουμε κάποιους φυλακή για να κερδίσουμε τις εκλογές», επανέρχεται δριμύτερο στο δημόσιο λόγο του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Απογευματινή, ο βουλευτής και υπερτομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, ερωτώμενος σε κομματική εκδήλωση στην Πάτρα, εάν θα μπει κανένας φυλακή, απάντησε χωρίς περιστροφές: «αν αλλάξουμε τη Δικαιοσύνη, ναι».

Προφανώς και δεν περιμένουμε από τον κ. Κασσελάκη να καταδικάσει τις δηλώσεις του ανθρώπου στον οποίο έχει δώσει τα κλειδιά του κόμματός του. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ οι ηγεσίες αλλάζουν, αλλά ο «πολακισμός» όχι. Έτσι αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία. Δεν το έκρυβαν και δεν το κρύβουν.

Κατά τα άλλα «κόπτονται» για το Κράτος Δικαίου και κάθε τόσο διασπείρουν fake news και αραδιάζουν μεγαλοστομίες και αναθέματα».

Υπενθυμίζεται πως το σχέδιο που προτείνει ο Παύλος Πολάκης είναι ο έλεγχος της δικαιοσύνης μέσα από τη διαδικασία της θεσμικής εκπαραθύρωσης των δικαστών με τη μέθοδο της εθελουσίας εξόδου, ώστε να μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να φυλακίζει με μεγαλύτερη ευκολία και άνεση όσους θεωρεί πως πρέπει να τιμωρηθούν, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Απογευματινή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή