ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ – Θεοχαρόπουλος: «Διανύουμε κρίσιμες στιγμές, αύριο θα συγκληθεί η Πολιτική Γραμματεία»

ΣΥΡΙΖΑ – Θεοχαρόπουλος: «Διανύουμε κρίσιμες στιγμές, αύριο θα συγκληθεί η Πολιτική Γραμματεία»
EUROKINISSI.

«Μένει να δούμε το εύρος των αλλαγών που θέλει να κάνει ο κύριος Κασσελάκης», τόνισε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, επιβεβαιώνοντας πως αύριο (19/02) θα συγκληθεί η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ως ένα διαρκές πολιτικό αδιέξοδο θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η –έως τώρα– θητεία του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αφού μετά τις μαζικές αποχωρήσεις και τις βόλτες με τα τρακτέρ στα μπλόκα των αγροτών, η ιδέα με το ερωτηματολόγιο για την αλλαγή του ονόματος του κόμματος φέρνει εκ νέου ρήγμα στις τάξεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, υπογράμμισε πως «διανύουμε κρίσιμες στιγμές» και σημείωσε παράλληλα ότι «μένει να δούμε το εύρος των αλλαγών που θέλει να κάνει ο κύριος Κασσελάκης», μιλώντας απόψε (18/02) στην ΕΡΤ.

«Το κόμμα έχει συντεταγμένες λειτουργίας, καταστατικό και όργανα που δεν μπορούν να αγνοούνται. Συνεπώς, όλοι οφείλουμε να το γνωρίζουμε αυτό. Τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ουσιαστικά και της Κεντρικής Επιτροπής ψηφισθήκαμε από όλα τα μέλη του κόμματος. Αυτό αποδεικνύει πόσο μεγάλη σημασία δίδουμε στα μέλη. Δεν ψηφίζεται μόνο ο Πρόεδρος, αλλά και τα υπόλοιπα μέρη της ηγεσίας», επεσήμανε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

«Αύριο (19/02) θα συγκληθεί η Πολιτική Γραμματεία»

«Αύριο θα συγκληθεί η Πολιτική Γραμματεία μετά το αίτημα που κάναμε δεκαεπτά μέλη, όπου θα συζητηθεί όλο αυτό το πλαίσιο στη λογική ότι πρέπει να συνάδει με το καταστατικό του κόμματος», σημείωσε ακόμη ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις