ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιαννούλης: Δεν μπορεί να θεωρούν τον ΣΥΡΙΖΑ οικόπεδο για αντιπαροχή από κληρονομιά

Γιαννούλης: Δεν μπορεί να θεωρούν τον ΣΥΡΙΖΑ οικόπεδο για αντιπαροχή από κληρονομιά

Σε ευθεία μετωπική με τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Ουσιαστική και δημιουργική συμβολή στην Όλγα Γεροβασίλη στο να ξεπεραστούν τα προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ, αναγνώρισε ο Χρήστος Γιαννούλης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. Προσέθεσε πως στην κίνηση της Όλγας Γεροβασίλη δεν πρέπει να στοιχίσουμε καμία σκοπιμότητα άλλων ομάδων, που είτε προέρχονται από το περιβάλλον του κ. Κασσελάκη είτε από το περιβάλλον που το αποδέχθηκε.

Έκανε λόγο για δυσαρμονία μεταξύ του νέου προέδρου, των συνεργατών του και κάποιων μελών, υποψηφίων και κεντρικών στελεχών.

Επανέλαβε πως δεν μπορείς κανείς, πρόεδρος, κεντρικά στελέχη, να θεωρούν τον ΣΥΡΙΖΑ οικόπεδο για αντιπαροχή για κληρονομιά, που είναι ολοι χαρούμενοι όταν αυτό το οικόπεδο προκύπτει, αλλά όταν έρχεται το σχέδιο του μηχανικού όλοι θέλουν το ρετιρέ.

Επισήμανε πως η σοβαρότητα που διέπει και τον Αλέξη Τσίπρα και την Όλγα Γεροβασίλη δεν αφήνει περιθώριο για παρερμηνεία.

Επίσης, καταφέρθηκε κατά του ερωτηματολογίου του Στέφανου Κασσελάκη. Όπως σημείωσε, τέτοια ζητήματα έπρεπε να συζητηθούν από τα όργανα του κόμματος.

Τέλος, έκανε λόγο για τακτικές και τακτικισμούς στο κόμμα.