ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

ΣΥΡΙΖΑ: Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα η κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ύστερα από σχεδόν πέντε ώρες συζητήσεων, διαβουλεύσεων αλλά και εντάσεων, ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της 21ης Φεβρουαρίου η κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Συγκεκριμένα, η «θυελλώδης» συνάντηση έλαβε τέλος με τον Στέφανο Κασσελάκη να κάνει ένα βήμα πίσω, ανακαλώντας την επιστολή της Δευτέρας που προκάλεσε αντιδράσεις, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr.

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να δώσει τη «λευκή επιταγή» που ζήτησε ο Πρόεδρος μέχρι το 2027 και πήρε πίσω τα περί προσφυγής στη βάση. Και οι δύο πλευρές τόνισαν πως υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και στο Συνέδριο θα συζητηθούν μόνο οι θέσεις, όπως αυτές παρουσιάστηκαν και ψηφίστηκαν στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για τις τελευταίες εξελίξεις αναφέρει:

«Στην Π.Γ που συνεδρίασε σήμερα, μετά από μια εκτεταμένη, παραγωγική και ειλικρινή συζήτηση και με πλήρη επίγνωση της συγκυρίας για τα μείζονα που απασχολούν και ταλαιπωρούν την ελληνική κοινωνία:

α) εκφράστηκε η αμοιβαία εμπιστοσύνη και στήριξη μεταξύ του Προέδρου και των μελών της Πολιτικής Γραμματείας,

β) επαναβεβαιώθηκε η λειτουργία της Π.Γ ως πολιτικό κέντρο.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 22/2 μέχρι και τις 25/2, βάσει των θέσεων που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια του προσυνεδριακού διαλόγου. Συνέδριο επανεκκίνησης και ανασυγκρότησης που θα σημάνει την «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ».»

Σχετικές ειδήσεις