ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Τσίπρας: Λάθος του Αλέξη η δήλωση, λάθος Κασσελάκη που πηγαίνει σε εκλογές

Γιώργος Τσίπρας: Λάθος του Αλέξη η δήλωση, λάθος Κασσελάκη που πηγαίνει σε εκλογές
EUROKINISSI.

«Βέλη» του Γιώργου Τσίπρα κατά του Στέφανου Κασσελάκη, υπογραμμίζοντας ότι «δεν υπήρξε καμία εμπιστοσύνη του Προέδρου σχεδόν σε όλους μας».

Ο Γιώργος Τσίπρας καταλόγησε λάθη στον Στέφανο Κασσελάκη, ωστόσο υπογράμμισε ότι συμφωνεί με τους Σωκράτη Φάμελλο, Νίκο Παππά και Όθωνα Ηλιόπουλο για να διεξαχθούν μόνο εκλογές Νομαρχιακών και Οργανώσεων Μελών (25/02, 11:30) κι όχι προεδρικές, μιλώντας από το βήμα του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ανακάμψει και να εισέλθει ξανά σε “τροχιά” εξουσίας. Να πάμε με Πρόεδρο τον Κασσελάκη, αλλά με συντεταγμένη πολιτική στόχευση. Απέναντι έχουμε την κυβέρνηση και μία εκλογική “μάχη.

Ο Κασσελάκης υπονόμευσε τον εαυτό του. Δεν υπήρξε καμία εμπιστοσύνη του Προέδρου σχεδόν σε όλους μας. Από σύσσωμη την κοινοβουλευτική ομάδα, δεν υπήρξε καμία απολύτως υπονόμευση.

Αν ο Πρόεδρος θέλει να αναζητά εχθρούς εσωτερικά, δεν θα πάμε πουθενά. Για όλα αυτά, φταίει ότι δεν υπάρχει καμία πολιτική λειτουργία εδώ και πέντε μήνες. Πρέπει να μας ενδιαφέρει η αξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία», προσέθεσε μεταξύ άλλων.