ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλέκος Φλαμπουράρης: Στηρίζω την Όλγα Γεροβασίλη στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Αλέκος Φλαμπουράρης: Στηρίζω την Όλγα Γεροβασίλη στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Την στήριξη του στην Όλγα Γεροβασιλη δηλώνει ο Αλέκος Φλαμπουράρης

Ερώτημα παραμένει ακόμη εάν θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο εάν αυτές πραγματοποιηθούν, ο Αλέκος Φλαμπουράρης δήλωσε πως στηρίζει ανοιχτά την Όλγα Γεροβασίλη.

Πιο συγκεκριμένα, θέση ανοιχτά υπέρ της Όλγας Γεροβασίλη έλαβε κατά την τοποθέτησή του ο Αλέκος Φλαμπουράρης στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ανέφερε πως η Όλγα Γεροβασίλη αποτελεί ένα υπόδειγμα της «εμπειρίας και της τόλμης», τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά για να εμπνέει εμπιστοσύνη.

Μιλώντας συνήθως σε κρίσιμες στιγμές για το κόμμα, «απέναντί μας έχουμε μια καταστροφική κυρίαρχη Δεξιά, κάτι που και εμείς το επιτρέψαμε και πρέπει να τεθούμε επικεφαλής του μετώπου που θα την ανατρέψουμε» σημείωσε ο κ. Φλαμπουράρης, εκτιμώντας πως «βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι».

«Είμαστε σύντροφοι και όχι αντίπαλοι και ανταγωνιστές» σημείωσε ο πρώην Υπουργός και δήλωσε «περήφανος για την κυβέρνηση της Αριστεράς με μπροστάρη πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα». «Ας παλέψουμε λοιπόν όλοι μαζί για το δίκιο και το εφικτό» σημείωσε ο κ. Φλαμπουράρης.

Ο ίδιος τόνισε πως «αν γίνουν εκλογές με τις αναγκαίες καταστατικές δημοκρατικές διαδικασίες», «θα στηρίξω τη φίλη μου, συντρόφισσα μου Όλγα» προανήγγειλε ο πρώην Υπουργός, γιατί «πιστεύω ότι τούτη την κρίσιμη ώρα Η ΕΜΠΕΙΡΊΑ πρέπει να συμβαδίζει με την τόλμη. Και τα δύο αυτά, τα έχει η Όλγα», κατέληξε.