ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιαννούλης: Ορίζοντας 4ετίας δεν υπάρχει ούτε στη ζωή - Ο Κασσελάκης θα κριθεί στις ευρωεκλογές

Γιαννούλης: Ορίζοντας 4ετίας δεν υπάρχει ούτε στη ζωή - Ο Κασσελάκης θα κριθεί στις ευρωεκλογές

Κοινή επωδός μετά το ταραχώδες συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως ο Κασσελάκης τελεί υπό προθεσμία πρόεδρος. «Ορίζοντας τετραετίας δεν υπάρχει ούτε για τη ζωή» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ερωτηθείς αν πήρε λευκή επιταγή ο πρόεδρος.

Έσπευσε να σημειώσει πως δεν μπορεί να είναι πρόεδρος υπό ομηρία, υπό προθεσμία, θα κριθεί στις ευρωεκλογές, όπως όλοι μας».

«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έλαβε λευκή επιταγή, κανένας δεν λαμβάνει λευκή επιταγή, αυτό που ζήτησε ήταν να μην αμφισβητείται», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης

«Ακόμα και τις πιο υψηλού επιπέδου συγκρούσεις τάσεων ή ομάδων είδαμε ότι το εκλογικό σώμα και τα μέλη μπορούν να τις λύνουν», πρόσθεσε και σημείωσε: «Αν δεν σταματήσουν οι εσωκομματικές συγκρούσεις θα είμαι ένας από αυτούς που θα κάνω οτιδήποτε μπορώ ως πρόσωπο και ως βουλευτής για να είναι στο περιθώριο του ενδιαφέροντός μας, καθώς θυμίζω ότι σε δύο ημέρες είναι η επέτειος των Τεμπών, η αντιπολιτευση πρέπει να έχει συγκεκριμένη θέση και στάση προκειμένου να μην συγκαληφθεί αυτό το έγκλημα».

Τέλος, σχετικά με την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα σχολίασε: «Θα ήμουν αστείος αν δεν πω ότι σέβομαι, αγαπώ και τιμώ τον Αλέξη Τσίπρα αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορώ να ψυχολογήσω αυτή την απόφαση. Αν δεν υπήρχε η προτροπή για εκλογές στο μήνυμά του, το υπόλοιπο κομμάτι της παρέμβασης ήταν η πραγματικότητά μας».