Χαρίτσης για ΣΥΡΙΖΑ: Πλήρης εκφυλισμός ενός ολόκληρου πολιτικού χώρου

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης ήταν αιχμηρός 
Χαρίτσης για ΣΥΡΙΖΑ: Πλήρης εκφυλισμός ενός ολόκληρου πολιτικού χώρου
Φωτ.: Eurokinissi
1'

Αιχμές άφησε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, με αφορμή όσα διαδραματίστηκαν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι τελευταίες εξελίξεις στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνουν τον πλήρη εκφυλισμό ενός ολόκληρου πολιτικού χώρου. Επιβεβαιώνουν την κριτική την οποία ασκήσαμε εγκαίρως διαβλέποντας αυτό τον εκφυλισμό», σημείωσε.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ από την Ξάνθη στην διάρκεια της περιοδείας του πρόσθεσε μεταξύ άλλων:

«Δεν αξίζει σε αριστερούς, σε προοδευτικούς, σε δημοκράτες πολίτες, αυτή η απαξίωση της ιστορίας τους, της διαδρομής τους και των προσδοκιών τους για ένα καλύτερο μέλλον. Η Νέα Αριστερά είναι εδώ. Συγκροτήθηκε για να μπορέσει να εκφράσει την αγωνία και την ελπίδα των αριστερών πολιτών για μια εναλλακτική διέξοδο. Η διέξοδος της σοβαρότητας, της αξιοπιστίας, του μαχητικού αριστερού λόγου που έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή η ελληνική κοινωνία απέναντι στην μονοκρατορία της δεξιάς του κ. Μητσοτάκη».

Επίσης αναφέρθηκε στη συμπλήρωση ενός έτους από την τραγωδία των Τεμπών.

«Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από το έγκλημα στα Τέμπη Δική μας δέσμευση είναι ότι το έγκλημα αυτό θα διαλευκανθεί. Θα αποδοθούν ευθύνες στους ενόχους παρά τις προσπάθειες συγκάλυψης που είδαμε να γίνονται τις τελευταίες ημέρες με χυδαίο τρόπο στην εξεταστική επιτροπή με ευθύνη της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Η ελληνική κοινωνία ζητά δικαιοσύνη και αυτή θα αποδοθεί».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή