ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βέλη» Μαρινάκη στην αντιπολίτευση για τα μη κρατικά ΑΕΙ: «Οδεύουμε προς έναν πράσινο ΣΥΡΙΖΑ»

«Βέλη» Μαρινάκη στην αντιπολίτευση για τα μη κρατικά ΑΕΙ: «Οδεύουμε προς έναν πράσινο ΣΥΡΙΖΑ»
INTIME.

Η «αιχμηρή» απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, σε ερώτηση αναφορικά με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά, μη κερδοσκοπικά Πανεπιστήμια.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή (27/02) ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών Τύπου του εξωτερικού από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη.

Αναφερόμενος στην πλατφόρμα για τους συνταξιούχους, τόνισε ότι «θα πρέπει να δηλώνουν ποιοι εργάζονται». Αναφερόμενος στους αγρότες, μίλησε για τη νέα ΚΑΠ, σημειώνοντας ότι «θα υπάρξουν βελτιώσεις».

Παράλληλα, στάθηκε στις αλλαγές στη Δικαιοσύνη, υπογραμμίζοντας ότι μειώνεται η γραφειοκρατία, ενώ, ανέφερε ότι θα γίνουν προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία. «Αύριο συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τραγωδία στα Τέμπη», συμπλήρωσε ο κ. Μαρινάκης.

«Ως ένα τίτλο αυτών που θέλω να πω, επιχειρηματολογώντας με δεδομένα, αποδεικνύεται ότι πάμε να αποκτήσουμε ως αντιπολίτευση έναν “πράσινο ΣΥΡΙΖΑ”. Κατέχουν την ίδια ρητορική και το ίδιο ύφος απαξίωσης», επεσήμανε ακόμη ο Παύλος Μαρινάκης, εκτοξεύοντας «βέλη» τόσο κατά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, όσο και του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη.

Σχετικές ειδήσεις