ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννη για Τέμπη: «Απαιτώ να υπάρξει δικαιοσύνη για την τραγωδία – Θα κριθεί και ο Καραμανλής»

Μπακογιάννη για Τέμπη: «Απαιτώ να υπάρξει δικαιοσύνη για την τραγωδία – Θα κριθεί και ο Καραμανλής»

«Θα υπάρξει δικαίωση, είναι κάτι παραπάνω από θέμα τιμής να βρεθεί τι έφταιξε», τόνισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, έναν χρόνο μετά την τραγωδία των Τεμπών.

«Δεν θα αφήσει κανείς να ξεχαστεί αυτή η τραγωδία. Θα υπάρξει δικαίωση, είναι κάτι παραπάνω από θέμα τιμής να βρεθεί τι έφταιξε. Στην Κρήτη, έχουμε μία ευχή: “Να είναι καλά τα παιδιά σου”. Ένας χρόνος είναι μία αιωνιότητα.

Όπως όλοι και ο κ. Καραμανλής θα κριθεί από την ελληνική δικαιοσύνη», τόνισε μεταξύ άλλων η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, έναν χρόνο μετά το δυστύχημα των Τεμπών, μιλώντας σήμερα το πρωί (28/02) στο OPEN.

«Οι αγρότες δεν αντέχουν μία πολιτική που τούς φέρνει σε απόγνωση»

«Πρέπει να αλλάξει η πολιτική της κυβέρνησης» για την αντιμετώπιση και κάλυψη των αναγκών των αγροτών, προσέθεσε για τις κινητοποιήσεις των αγροτών. «Αν οι Χούθι συνεχίσουν τις επιθέσεις τους, ξέρετε πού θα φθάσουν οι τιμές των προϊόντων; Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, ο ελληνικός λαός ξέρει πόσο ακριβά πλήρωσε τα μνημόνια αλλά και πολιτικές του αέρα», σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Δεν ευτελίστηκε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η έννοια της πολιτικής, το ΠΑΣΟΚ κόλλησε… συριζίτιδα»

«Όλοι έχουμε “σκοτωθεί” στην πολιτική, ένα κόμμα απαξιώνεται και εμμέσως απαξιώνει και την πολιτική. Δεν χάρηκα, βλέποντας αυτήν την εικόνα. Για να φθάσει ένα κόμμα σε αυτό το σημείο, δεν φταίει ένας. Οι καταστάσεις στο ΣΥΡΙΖΑ είναι για σίριαλ στο Netflix. Ο Κασσελάκης δεν έχει εμπειρία εξωτερικής πολιτικής. Σήμερα, στον κόσμο δεν υπάρχει τζάμπα γεύμα.

Υπάρχει κάνενας ανεύθυνος σε αυτήν την ιστορία; Η Νέα Δημοκρατία διαφέρει πολύ από αυτά τα κόμματα, έχει βαθιές λαϊκές ρίζες. Όλοι οι Πρόεδροι ήταν παρόντες στα συνέδρια, βλέπουμε την παράταξη σαν “σπίτι” μας», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Σχετικές ειδήσεις