ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Αριστερά: Με Σακελλαρίδη, Τσακαλώτο, Ηλιόπουλο ολοκληρώνεται η πρώτη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη

Νέα Αριστερά: Με Σακελλαρίδη, Τσακαλώτο, Ηλιόπουλο ολοκληρώνεται η πρώτη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη

Αυλαία σήμερα (03/03) στην πανελλαδική συνδιάσκεψη της Νέας Αριστεράς.

Ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Νέας Αριστεράς με την έγκρισης της πολιτικής απόφασης και την συγκρότηση του κεντρικού πολιτικού οργάνου.

Σήμερα θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων οι ομιλίες του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, του Νάσου Ηλιοπούλου και του Ευκλείδη Τσακαλώτου. Χθες μίλησαν η Έφη Αχτσιογλου, ο Δημήτρη Τζανακόπουλος και η Πέτη Πέρκα.

Οι ομιλίες θα συνεχιστούν μέχρι το μεσημέρι καθώς το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων στην συνδιάσκεψη να πάρουν τον λόγο είναι έντονο. Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες δηλώθηκαν σχεδόν 200 αντιπρόσωποι προκειμένου να πάρουν τον λόγο.

Η συμμετοχή στην χθεσινή διαδικασία ήταν μαζική καθ' όλη τη διάρκεια. Μάλιστα όπως σχολίαζαν έμπειρα στελέχη, δεν είναι καθόλου σύνηθες σε τέτοιες διαδικασίες η αίθουσα να είναι γεμάτη από την έναρξη στις 11 το πρωί έως το κλείσιμο το βράδυ.

Ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη η μεγάλη συμμετοχή νέων ανθρώπων, μαθητών, φοιτητών, εργαζομένων, επιστημονων, πολλοί εκ των οποίων πήραν τον λόγο. Πράγμα που φανερώνει το έντονο ενδιαφέρον και την διάθεση για συμμετοχή στο εγχείρημα της Νέας Αριστεράς.

Σχετικές ειδήσεις