ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Βορίδης σε Μάντζο - «Κάθε μέρα για το ΠΑΣΟΚ θα ξημερώνει μια άλλη μέρα...πλήρως αναξιόπιστοι»

Βουλή: Βορίδης σε Μάντζο - «Κάθε μέρα για το ΠΑΣΟΚ θα ξημερώνει μια άλλη μέρα...πλήρως αναξιόπιστοι»

Η απάντηση του υπουργού Επικρατείας στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ για τους όρους που θέτει σχετικά με το άρθρο 16

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης την αλλαγή στάσης του ΠΑΣΟΚ θέτωντας όρους και προϋποθέσεις για το άρθρο 16 στο σχέδιο νόμου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια.

Στην ομιλία του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάνζτος υποστήριξε ότι το κόμμα του δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση, για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν θα παράσχει αυξημένη πλειοψηφία στην παρούσα Βουλή για την τροποποίηση του Άρθρου 16 ώστε στην επόμενη Βουλή που θα κληθεί να καθορίσει το περιεχόμενο το νέου Άρθρου, να απαιτούνται 180 ψήφοι.

Ο κ.Βορίδης παίρνοντας τον λόγο περιέγραψε τα «μπρός πίσω» του ΠΑΣΟΚ με φόντο και την επόμενη αναθεωρητική Βουλή, και απευθυνόμενος στον κ.Μάντζο, είπε χαρακτηριστικά «ότι κάθε μέρα για το ΠΑΣΟΚ θα ξημερώνει μια άλλη μέρα... καταλογίζοντας στο κόμμα της αντιπολίτευσης αναξιοπιστία και εγκλωβισμό σε μικροπολιτικές στρατηγίκές του για ένα μεγάλο ζήτημα.