ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που κουκουλοφόρος χτυπά αστυνομικό - Πώς έγινε η επίθεση στον Κασσελάκη

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που κουκουλοφόρος χτυπά αστυνομικό - Πώς έγινε η επίθεση στον Κασσελάκη

Οι κουκουλοφόροι πήραν μέρος σε συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη και κάποια στιγμή επιτέθηκαν κατά αστυνομικού που ήταν στην είσοδο του κινηματογράφου «Ολύμπιον» λόγω της εμφάνισης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στο σημείο

Βίντεο από τη στιγμή που κουκουλοφόρος επιτίθεται κατά αστυνομικού και τον χτυπά με κράνος στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα μπροστά από τον κινηματογράφο «Ολύμπιον» ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Οι κουκουλοφόροι πήραν μέρος σε συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη και κάποια στιγμή επιτέθηκαν κατά αστυνομικού που ήταν στην είσοδο του κινηματογράφου «Ολύμπιον» λόγω της εμφάνισης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στο σημείο. Οι κουκουλοφόροι κατάφεραν να αρπάξουν το πηλήκιο του αστυνομικού.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύει η Βεργίνα Τηλεόραση από την στιγμή της επίθεσης κουκουλοφόρου σε αστυνομικό:

Στον κινηματογράφο «Ολύμπιον» έφτασε αμέσως όχημα ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ για να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον αστυνομικό, ο οποίος διακομίσθηκε προληπτικά στο 424 ΓΣΝΕ.

Λίγο νωρίτερα κουκουλοφόροι είχαν αποδοκιμάσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, την ώρα που έφτασε στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στον κινηματογράφο «Ολύμπιον». Του φώναξαν «σκουπίδι» και τον αποκάλεσαν καταπιεστή.