ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: Ο κ. Κασσελάκης δεν είναι influencer μην παίζει με την νοημοσύνη μας

Μαρινάκης: Ο κ. Κασσελάκης δεν είναι influencer μην παίζει με την νοημοσύνη μας
Φωτ.: Eurokinissi

Ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε και στις ευρωεκλογές 

Σφοδρή κριτική κατά του Στέφανου Κασσελάκη άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ με αφορμή τις αναφορές των τελευταίων ημερών για τα περιβόητα «αστακοκάραβα» και τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Κασσελάκης δεν είναι Influencer του διαδικτύου, η χώρα έχει νόμους» και τον κάλεσε να μην «παίζει με την νοημοσύνη μας».

«Ποιος δάνεισε τα μέσα του κόμματος του τον Δεκέμβρη», αναρωτήθηκε στη συνέχεια.

Σε άλλο σημείο τόνισε ότι οι «ευρωεκλογές δεν ίνα παιχνίδι» και πρόσθεσε: «Θέλουμε στις ευρωεκλογές το υψηλότερο ποσοστό. Αν δουν οι πολίτες τι έχουμε καταφέρει θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Τα χθεσινά πυρά Κασσελάκη

«Κύριε Μητσοτάκη έχετε επιχειρήσει ποτέ στη ζωή σας;», διερωτήθηκε από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης σε χθεσινοβραδινή εκδήλωση με τίτλο «Ελληνικό όνειρο – Ζωή με αξιοπρέπεια» αφήνοντας αιχμές και για τα «500 εκατ. δανεικά και αγύριστα» της ΝΔ.

«Οι τράπεζες δεν έχουν ανακεφαλαιωθεί από μάννα εξ ουρανού, αλλά από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου», είπε επίσης ο Στέφανος Κασσελάκης, κατηγορώντας την κυβέρνηση για «θράσος να ζητάνε και τα ρέστα». Επιπλέον, της καταλόγισε πρακτικές gaslighting, δηλαδή ψυχολογικής χειραγώγησης του θύματος από τον θύτη, «να τον πείσει ότι εκείνος φταίει». Όπως ανέφερε, την ίδια στρατηγική εφαρμόζει η ΝΔ, όταν κάνει λόγο για «ατομική ευθύνη».

«Είναι καιρός να δείξουμε ότι όχι: ούτε θύματα θα γίνουμε και ότι η κοινωνία έχει ανάγκη αλληλεγγύη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Κασσελάκη «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τώρα νέα δυναμική» και αναφέρθηκε σε...κυλιόμενες μετρήσεις.

Επίθεση Μαρινάκη και σε Κουτσούμπα

Επιπροσθέτως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης επανήλθε σήμερα και στο θέμα των πρόσφατων δηλώσεων Κουτσούμπα περί sugar daddies

Μάλιστα μιλώντας στον ΣΚΑΙ χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ «ρητορική μίσους» όσα είχε πει για τις φοιτήτριες ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο κ. Κουτσούμπας μετά την αρχική του δήλωση σύμφωνα με την οποία τα δίδακτρα αναγκάζουν φοιτήτριες να ψάχνουν sugar daddies είχε επανέλθει την Ημέρα της Γυναίκας τη Βουλή και παρουσίασε φωτογραφίες από τις πλατφόρμες των sugar daddies καταγγέλλοντας την «σαπίλα του καπιταλισμού».

Ο κ. Κουτσούμπας είπε χαρακτηριστικά: «Και το ΚΚΕ ξέρετε καλά πως στην εκμετάλλευση δεν έκλεισε ποτέ τα μάτια. Πάντα την κατήγγειλε και την αποκάλυπτε μιλώντας με ονόματα. Το ίδιο έκανε και χτες στη Βουλή. Γιατί ορισμένοι εμφανίζονται σοκαρισμένοι; Γιατί αυτό που ενοχλεί δεν είναι η πραγματικότητα, αλλά η καταγγελία και η αποκάλυψή της. Δεν ενοχλείστε που όλα αυτά συμβαίνουν γύρω μας, αλλά ενοχλείστε όταν βγαίνουν στην επιφάνεια και βάζουν εσάς να απολογείστε για το σάπιο σύστημα σας.

Γιατί λοιπόν δεν καταγγέλλετε το ότι κυκλώματα, ολόκληρες εταιρείες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν με αυτόν τον τρόπο φοιτήτριες και φοιτητές για να πληρώνουν τα υψηλά δίδακτρα για τις σπουδές, στις χώρες της αναπτυγμένης Ευρώπης.