ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Ανδρουλάκης: «Θα είμαστε δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές»

Νίκος Ανδρουλάκης: «Θα είμαστε δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές»
Φωτ.: Eurokinissi

«Ο Μητσοτάκης προτιμά να έχει αντιπολίτευση lifestyle», σημείωσε επίσης ο Νίκος Ανδρουλάκης 

Τόσο για τις επερχόμενες ευρωεκλογές όσο και για θέματα όπως τα Τέμπη και τα μη κρατικά πανεπιστήμια μίλησε ο Νίκος Ανδρουλάκης με νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης.

«Η Ευρωπαία εισαγγελέας λέει ότι το θέμα οδεύει προς συγκάλυψη. Το πόρισμα του Ευρωπαίου εισαγγελέα από το καλοκαίρι, κάνει λόγο για ευθύνες του κ. Καραμανλή». δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση των Τεμπών στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «θα είμαστε δεύτερο κόμμα, το θέμα είναι με πόση διαφορά. Ο Μητσοτάκης προτιμά να έχει αντιπολίτευση lifestyle».

Όσον αφορά στα μη κρατικά πανεπιστήμια, είπε ότι με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης θα είναι «κερδοσκοπικά πανεπιστήμια», δεσμεύτηκε ωστόσο ότι θα στηρίξει την αλλαγή του άρθρου 16, ώστε να επικυρωθεί από το Σύνταγμα ότι θα είναι μηκ κερδοσκοπικά.

Επίσης σε άλλο σημείο ο κ. Ανδρουλάκης άσκησε κριτική κατά του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη τον οποίο χαρακτήρισε «πολιτικό απατεώνα» επειδή είχε ισχυριστεί σε τηλεοπτική εκπομπή ότι υπάρχει δικαστική απόφαση, η οποία αθωώνει την εισαγγελέα της ΕΥΠ, Βασιλική Βλάχου για την υπόθεση παρακολούθησης του κινητού του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ. «Εάν δεν μου εμφανίσει τη δικαστική απόφαση, είναι ένας πολιτικός απατεώνας» είπε χαρακτηριστικά.