ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιερρακάκης: «Η αντιπολίτευση εργαλειοποιεί την τραγωδία των Τεμπών»

Πιερρακάκης: «Η αντιπολίτευση εργαλειοποιεί την τραγωδία των Τεμπών»

«Η εργαλειοποίηση της συγκεκριμένης υπόθεσης από τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι δεν έχει καταφέρει να υπερβεί την τοξικότητα», είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Πιερρακάκης

«Κατανοώ πλήρως τον πόνο των συγγενών για την τεράστια τραγωδία που έχουν βιώσει, αυτό όμως που δεν κατανοώ είναι το πώς η αντιπολίτευση εργαλειοποιεί μια τραγωδία», τόνισε ο Υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR για το ζήτημα των Τεμπών.

«Η εργαλειοποίηση της συγκεκριμένης υπόθεσης από τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι δεν έχει καταφέρει να υπερβεί την τοξικότητα», υπογράμμισε.

Απαντώντας στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης, ο Υπουργός Παιδείας ξεκαθάρισε ότι «δεν έχει γίνει κανενός είδους συγκάλυψη» και δήλωσε κατηγορηματικά ότι «η Δικαιοσύνη ερευνά τα πάντα και τους πάντες».

Σε ό,τι αφορά τον πρώην Υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, ο κ. Πιερρακάκης διευκρίνισε ότι κατηγορείται για την μη ολοκλήρωση της σύμβασης «717» επί των ημερών του, τη στιγμή που, όπως εξήγησε, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εφάρμοσε ποτέ τον αριθμό έκτακτης ανάγκης «112», χωρίς να τεθεί ποτέ θέμα αναζήτησης ποινικών ευθυνών. Πρόσθεσε ότι ο κ. Καραμανλής ήταν από την πρώτη ημέρα στον τόπο της τραγωδίας, ανέλαβε την πολιτική ευθύνη και παραιτήθηκε.